Michal Demjanovič Rôzne

Žilinský týždeň v kocke: TOP 5 najčítanejších článkov

Nestíhali ste sledovať dianie uplynulého týždňa? Pripravili sme pre vás prehľad článkov, ktoré ľudí zaujali najviac. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku Žilinský týždeň v kocke: TOP 5 najčítanejších článkov
Zdroj: Dnes24.sk

Žilinský writer

Jánovi Jančárovi učarovalo maľovanie po stenách. Dostal nápad ako pomôcť mestu a tak vybavil všetky potrebné povolenia a aj s ďalšími ľuďmi sa pustil do maľovania zanedbaného podchodu. Umenie mladíka a ďalších šikovných ľudí teraz môžeme obdivovať priamo v Žiline. Prečo vymaľovali podchod pri plavárni na vlastné náklady ? Viac prezradil v rozhovore.

Prístrešok a lávka na Straníku

Prístrešok a lávka na Straníku pri Žiline bodujú. Nominovali ich na prestížne ocenenie CE∙ZA∙AR, ktoré sa každý rok udeľuje za profesionálne zrealizované architektonické dielo. Kedy budú známe výsledky ?

Žilinské letisko

V súčasnosti slúži letisko hlavne pre študentov Žilinskej univerzity a na súkromne lety. To sa má v budúcnosti zmeniť. Plány pre jeho rozvoj sú vskutku smelé! Zámer projektu je zhrnutý do piatich bodov v strategickom pláne rozvoja mesta Žilina do roku 2025. Do čoho všetkého sa plánuje investovať ?

Dominanty mesta

Sú neoddeliteľnou súčasťou Žiliny a mnohí si naše mesto spájajú práve s nimi. Vybrali sme 5 budov, podľa ktorých poľahky spoznáte metropolu severu. Ktorých päť budov sa dostalo do nášho výberu ?

Talentovaný futbalista

Žilinčan Roland Gerebenits patrí k najtalentova­nejším mladým futbalistom nielen v Žiline, ale aj na Slovensku. Dokonca sa stal najlepším strelcom ligy. V roku 2015 získal ocenenie v žilinskej súťaži Športovec roka, kde v kategórií „mládež“ obsadil 6. miesto. Čo ďalšie o sebe prezradil v rozhovore?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM