Rôzne

Žilinských policajtov čakal hrozivý pohľad: Muž, prázdna fľaša slivovice a lano priviazané o strom!

Príslušníci Mestskej polície Žilina sa počas svojej práce stretnú s kadečím a riešia počas služby naozaj všakovaké prípady. K tým hrozivým patrí prípad, ku ktorému boli privolaní len nedávno.

Ilustračný obrázok k článku Žilinských policajtov čakal hrozivý pohľad: Muž, prázdna fľaša slivovice a lano priviazané o strom!
Zdroj: TASR

Operátorka linky 112 nahlásila a požiadala o preverenie telefonického oznamu, v ktorom oznamovateľka nahlásila muža, ktorý si podľa jej slov na konár stromu vedľa cesty asi 500 metrov pred obcou Mojš viazal lano a podľa všetkého sa chcel obesiť. Napriek tomu, že lokalita nie je v katastri mesta, bola na miesto vyslaná hliadka žilinských strážcov poriadku.

Hliadka podľa mestskej polície na mieste zistila muža bez trvalého pobytu, pod vplyvom alkoholu, ktorý na otázky hliadky opakovane reagoval zmätočne.

„Podľa vyjadrenia menovaného chcel spáchať samovraždu. Na mieste sa nachádzala prázdna fľaša od destilátu (slivovica) a lano priviazané o konár stromu. Následne bol vyrozumený dispečing 155 a privolaná RZP, ktorá si muža prevzala do starostlivosti s následným prevezením do NsP Žilina za asistencie hliadky,“ uvádza sa v hlásení Metskej polície Žilina.

Mohlo by vás zaujímať:

Zásahy žilinských mestských: Telefonát s pikantným oznamom i žena, ktorá sa vymočila v kostole!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM