Rôzne

Zásahy žilinských mestských: Telefonát s pikantným oznamom i žena, ktorá sa vymočila v kostole!

Príslušníci Mestskej polície Žilina veru nemajú počas služby na ružiach ustlané. Svedčí o tom výpis z hlásenia udalostí činnosti hliadok metskej polície. Dočítame sa v ňom o často kurióznych a niekedy až nepochopiteľných prípadoch, ktoré museli hliadky riešiť.

Ilustračný obrázok k článku Zásahy žilinských mestských: Telefonát s pikantným oznamom i žena, ktorá sa vymočila v kostole!
Zdroj: TASR

O tom, aké prípady počas dňa riešili príslušníci Mestskej polície Žilina, informuje výpis z hlásenia udalostí činnosti jej hliadok za 24 hodín. Mestská polícia pravidelne zverejňuje tieto hlásenia na webe mesta. Vybrali sme tie „najzaujímavejšie“ od začiatku augusta:

1. august

22.45 hod. Mestská polícia prijala telefonický oznam ohľadom dvoch osôb, ktoré sa podľa oznamovateľa pokúšali o pohlavný styk vo dvore obytného domu v sade na Studničkách. Hliadka na mieste zistila muža a ženu, oboch pod vplyvom alkoholu a ešte stále oblečených. V rámci možnosti boli poučení a z miesta vykázaní.

3. august

17.15 hod. Oznamovateľ nahlásil, že v nebytových priestoroch vedľa garáže na Bytčianskej ulici má hada. Súčinnosť pri odchyte poskytol člen Metskej polície Žilina, v tom čase mimo službu, ktorý za asistencie hliadky Metskej polície Žilina hada odchytil. Užovku si na mieste prevzal pracovník Národného parku Malá Fatra.

6. august

08.57 hod. Oznamovateľ telefonicky nahlásil, že jeho psa na Hlbokej ceste napadli dva psy, ktoré mala majiteľka pustené na voľno. Hliadka na mieste zistila, že Katarína mala na voľno pustené svoje dva psy (malého vzrastu), ktoré pohrýzli do nohy cudzieho psa. Hliadkou boli na mieste spísané zápisnice o podanom vysvetlení s oboma stranami, pričom Katarína sa vyjadrila, že poškodenému zaplatí celé náklady na ošetrenie psa. Doriešená bola v blokovom konaní.

7. august

16.15 hod. Na mestskej polícii prijali telefonický oznam ohľadom ženy, ktorá sa vo Farskom kostole vymočila na podlahu a svojím správaním narúšala verejný poriadok. Hliadka na mieste zistila bezdomovkyňu Moniku, znečistenú exkrementami, pod vplyvom alkoholu, ktorá javila známky duševnej poruchy. Na miesto bola privolaná posádka Rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá si menovanú prevzala na ošetrenie.

8. august

19.01 hod. Mestská polícia prijala telefonický oznam od pracovníčky kaviarne, že na ich terase sedí pomočená bezdomovkyňa, ktorá svojím správaním vzbudzuje verejné pohoršenie. Hliadka na mieste zistila Moniku pod vplyvom alkoholu, ktorá bola z terasy vykázaná na nefrekventované miesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM