Adela Fruckova Rôzne

Miloš namieril objektív na naše mesto a toto je výsledok: Fotky, ktoré Žilinčanov chytia za srdce

Žilina bola doposiaľ múzou už rôznych umelcov. My vám prinášame Žilinu z pohľadu Miloša Komorovského, ktorý fotí pre svoje potešenie. Dnes už môžu jeho obrázky tešiť aj vás. Pozrite si Žilinu jeho objektívom.

Ilustračný obrázok k článku Miloš namieril objektív na naše mesto a toto je výsledok: Fotky, ktoré Žilinčanov chytia za srdce
Foto: Miloš Komorovský

Všakovaké fotky môžu v ľuďoch zanechať rôzne pocity. Niektoré príjemne potešia oči, iné zas dokážu vyvolať negatívne emócie. My vám však prinášame také snímky, ktoré Žilinčanov chytia za srdce. Pochádzajú z objektívu Miloša Komorovského a zachytil na nich práve naše mesto.

„Zatiaľ fotím len ako hobby pre známych, zábavu a potešenie,“ hovorí Miloš. S fotografovaním má však plány aj do budúcna. „Už som fotil aj pre isté kluby a súkromné účely. Ak stihnem a zoženiem sponzora, chystám aj kalendár na rok 2018, prípadne 2019,“ prezrádza pre náš portál.

Miloš má široký záber fotenia. Najradšej podľa vlastných slov fotí prírodu, zvieratá, ľudí. Rád behá po horách, spoznáva a objavuje krásy našej prírody. „Inšpirujem známych, kamarátov tráviť viac času mimo mesto, i keď je Žilina nádherná. Dúfam, že sa mi to darí aj mojou záľubou fotografiami,“ hovorí.

Tento Žilinčan však rád fotí aj svoje mesto. A teraz si môžeme pozrieť, ako sa mu ho darí zaznamenávať. Stačí nahliadnuť do našej fotogalérie.

Čítajte tiež:

Nádhera vyčarovaná prírodou: 25 FOTOdôkazov, že Vrátna dolina je jednoducho úžasná

Žilina z objektívu Miloša Komorovského
13
Galéria
Foto: Miloš Komorovský / Zdroj: M-Foto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM