Zuzana Gadušová Krimi

Info o zdravotnom stave popáleného muža: Po výbuchu stánku s kebabom ho vrtulníkom previezli do Bratislavy

O výbuchu v nákup centre sme vás už informovali včera. Pri nešťastí sa poranil pán, ktorý ostal ležať na zemi. Prinášame nové informácie aký je jeho aktuálny stav po výbuchu pri nákupnom centre. Je pod dohľadom špecialistov.

Ilustračný obrázok k článku Info o zdravotnom stave popáleného muža: Po výbuchu stánku s kebabom ho vrtulníkom previezli do Bratislavy
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Včera v popoludňajších hodinách vybuchla, podľa hasičov, propambutánová fľaša v predajnom stánku s kebabom. Ľudia počuli výbuch niekoľko metrov od známeho nákupného centra na Košickej ulici v Žiline. Zamestnanci obchodného centra vybehli hneď von a odkláňali všetkých, čo chceli ísť nakúpiť do centra, preč od miesta nehody. Takto nás informovali v čase výbuchu z operačného strediska. „Horí následkom výbuchu propambutanovej flaše, ktorá bola umiestnená v predajnom stánku kebabu. Na miesto boli privolaní hasiči. Momentálne zasahujú dve hasičské vozidlá. Šesť hasičov bojuje s ohňom," uviedla pracovníčka na operačnom stredisku HaZZ v Žiline popoludní krátko po výbuchu. Cely članok najdete TU.

Pri nešťastí výbuchu sa zranil pán,ktorý bol majiteľom zhoreného stánku. Mal popáleniny na tele a bol prevezený zo Žilinskej nemocnice do vrtulníku. Ten ho následne previezol až do fakultnej nemocnice v Bratislave. Podľa našich najnovších informácií je muž mimo ohrozenia života. „Muž má popálenú tvár, ruky a predkolenia. Je stabilizovaný, mimo ohrozenia svojho života. Leží na špecializovanej Klinike popálením a rekonštrukčnej chirurgie v Nemocnici Ružinov,“ hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratisave, Petra Stano Maťašovská. Pozrtite si zábery z požiaru v našej fotogalérií.

Zábery z miesta požiaru pri obchodnom dome
11
Galéria
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM