Zuzana Gadušová Krimi

Výbuch pri nákupnom centre: Muža s popáleninami previezli do nemocnice, vrtulník v akcii!

Rozruch v Žiline. Hasiči museli popoludní zasahovať pri známom nákupnom centre. Pozrite si VIDEO priamo z miesta požiaru. AKTUALIZOVANÉ INFORMÁCIE z nehody v článku. Čo sa vlastne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Výbuch pri nákupnom centre: Muža s popáleninami previezli do nemocnice, vrtulník v akcii!
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Ľudia počuli výbuch niekoľko metrov od známeho nákupného centra na Košickej ulici v Žiline. Hasiči na mieste zasahovali pri požiari kebab stánku. Ten je umiestnený blízko obchoďáku. „Horí následkom výbuchu propambutanovej flaše, ktorá bola umiestnená v predajnom stánku kebabu. Na miesto boli privolaní hasiči. Momentálne zasahujú dve hasičské vozidlá. Šesť hasičov bojuje s ohňom," uviedla pracovníčka na operačnom stredisku HaZZ v Žiline popoludní krátko po výbuchu.

Dym na mieste nešťastia siahal do veľkej výšky a zaujal pozornosť okoloidúcich. POZRITE VIDEO „Na mieste sa zranila jedna osoba. Nevieme však v akom rozsahu. Bola mu privolaná sanitka,“ uviedla pracovníčka operačného strediska HaZZ v Žiline. Hovorkyňa nemocnice v Žiline nás informovala že. Pri nešťastí výbuchu sa zranil pán, mal popáleniny na tele a bol prevezený z nemocnice do vrtulníku. Ten ho previezol až do fakultnej nemocnice v Bratislave.

Pozrite si video v našej videogalériii z miesta požiaru.

Oheň pri Hypertesku siahal do veľmi vysokej výšky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM