Jozef Milan Basketbal

Tréner Štefan Svitek ide do Ružomberka

Generálny manažér Mestského basketbalového klubu Ružomberok Stanislav Onuška hovoril pred dvomi týždňami o dohode na 98%. V utorok večer sa stalo realitou to, že ženský celok MBK Ružomberok povedie od novej sezóny Štefan Svitek.

„Zmluvu slávnostne podpíšeme 17. júla na ružomberskej radnici,“ informoval prezident MBK a viceprimátor Stanislav Bella, ktorý bol na rokovaní v Košiciach spoločne so Stanislavom Onuškom. Ten k stretnutiu doplnil:// „S pánom Svitekom sme sa bavili aj o plánoch na novú sezónu. Padlo aj niekoľko mien, ktoré by sa v našom kádri mohli objaviť. Z minuloročného kádra má záujem o Černákovú, Tetemondovú a Felixovú, zo zahraničných sa zaujímal najviac o Andersson. Bavili sme sa už aj o detailoch letnej prípravy a zložení realizačného tímu. “//

Štefan Svitek je pre ružomberského basketbalového fanúšika známa persóna. Roky viedol majstra z Košíc. Lanskú sezónu však na lavičke Good Angels nedokončil. Ružomberok24 priniesol informáciu aj o dôvodoch núteného odchodu. Štyridsaťpäťročný gelnický rodák je v súčasnosti kormidelníkom maďarskej ženskej reprezentácie. S Ružomberkom podpíše zmluvu na dva roky.

Súvisiace príspevky: http://www.ruzomberok24.sk/clanky?…----) http://www.ruzomberok24.sk/clanky?…

zdroj: mbk.sk/ ruzomberok24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM