Marcel Mojžiš Krimi

Brutálna vražda v byte: Obeť (†31) dopichali a utĺkli na smrť!

Brutálna vražda na sídlisku! Muži zákona odhalili mrazivé skutočnosti o spôsobe, akým bol poslaný na druhý svet priamo v byte na Podbrezinách mladý muž (†31). Podľa polície pritom vraždili len 20-ročné dievča a jej o rok mladší kumpán!

Krvavá tragédia na najväčšom sídlisku v Liptovskom Mikuláši! Obeťou násilného činu sa stal v noci z nedele na pondelok mladý muž (†31), ktorý podľahol ťažkým zraneniam. Polícia na prípade začala okamžite intenzívne pracovať.

[blockquote]A vy­šetrovanie prinieslo úspech. Z brutálnej vraždy 31-ročného muža v sídliskovom byte sa tak zodpovedajú 20-ročná dievčina a 19-ročný mladík. **Konštatovala to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.[/bloc­kquote] Presné okolnosti závažného zločinu a motívy konania mladých páchateľov sú podľa nej predmetom pokračujúceho vyšetrovania. **Obeť najskôr podľa policajtov mladá žena napadla kuchynským nožom, pričom rezné rany utrpela aj útočníčka. Druhý páchateľ muža následne udrel tĺčikom na mäso sedemkrát do hlavy, čím mu spôsobil zranenia nezlučiteľné so životom.

[color=#ff0000]­[size=15]VIAC O ŠOKUJÚCEJ TRAGÉDII NA SÍDLISKU PODBREZINY SA DOZVIETE [link=http://www­.mikulas24.sk/clan­ky?extend.138274]TU![­/link][/size][/co­lor]

Zasahujúce policajné hliadky zadržali krátko po čine obidvoch páchateľov. //„Vyšetrovateľ ihneď spracoval podnet návrhu na ich vzatie do vyšetrovacej väzby. V prípade preukázania viny im hrozia 20 až 25-ročné tresty odňatia slobody, prípadne až doživotie,“ //spresnila policajná hovorkyňa.

mikulas24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM