Tlačové správy

Zatočte so zlodejmi a násilníkmi! Na kurze SEBAOBRANY vás naučia všetko potrebné

Nikto nechce zažiť nepríjemnú situáciu v tmavej uličke. Ale ak by aj náhodou prišla, budete pripravení. Na tomto kurze vás naučia, ako sa adekvátne ubrániť. Vhodné nielen pre ženy!

Ilustračný obrázok k článku Zatočte so zlodejmi a násilníkmi! Na kurze SEBAOBRANY vás naučia všetko potrebné
Zdroj: TASR

Denne nás v novinách či televízií šokujú správy o násilnostiach, vraždách či rôznych nešťastiach. A určite ste sa nie jeden raz sami seba opýtali, či by ste sa dokázali vy ubrániť. Už viac nemusíte hľadať odpoveď, radšej sa do toho rovno pustite. Nikto nikdy nevie, či za rohom nečíha nejaký šialenec a násilník.

Poznáme miesto, kde vás naučia, ako na nich. Firma Daniel Gašparík – PANTERS v Žiline ponúka profesionálne kurzy. Tie sú určené jednak ozbrojeným zložkám, ale aj širokej verejnosti a ľuďom bez zbrojného preukazu.

Vybrať si môžete z ponuky streleckých kurzov, komplexného systému sebaobrany KRAV MAGA z kurzu použitia teleskopického obuška. „Naším cieľom je pripraviť pre vás vysoko profesionálne kurzy, školenia a semináre, ktoré zabezpečia naši inštruktori, ex — príslušníci špeciálnych jednotiek z minimálne 10 ročnými praktickými skúsenosťami overenými priamo v reálnych situáciách,“ hovorí majiteľ firmy Daniel Gašparík.

Nechcete skončiť len pri sebaobrane? Čo tak kurz PREŽITIA? „Naša Akadémia vás pripraví na nástrahy, ktoré môžu čakať všade okolo vás ( turistika, havária dopravného prostriedku, prírodná katastrofa, šport). Naučíme vás riešiť akúkoľvek vzniknutú situáciu z oblasti prežitia, od základných techník až po naplánovanie bezpečného návratu do civilizácie,“ vysvetľuje pán Gašparík.

Všetky potrebné informácie nájdete na www.panters.sk

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zatočte so zlodejmi a násilníkmi! Na kurze SEBAOBRANY vás naučia všetko potrebné
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM