Michal Demjanovič Rôzne

VIDEO: Známi žilinskí vodiči autobusov, ako ich nepoznáte

Chvíľu možno budete mať pocit, že sledujete úvod známeho seriálu, až kým vám niektorá z tvárí hlavných protagonistov nebude viac ako povedomá...

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Známi žilinskí vodiči autobusov, ako ich nepoznáte
Zdroj: SAD Žilina

Spot sa natáčal a vznikol pri súťaži vodičov zo SAD Žilina pod názov Drivers Contest, kde súťažili najlepší vodiči z troch prevádzok v technike jazdy. „Námetom videa bolo prezentovať prácu vodiča a hromadnú prepravu osôb, ktorú naša spoločnosť zabezpečuje v rámci Žilinského samosprávneho kraja v modernom svetle," vysvetlil pre Žilina24, technický riaditeľ SAD Žilina Ing. Ľubomír Taška.

Video, tiež malo ľuďom ukázať, že cestovať hromadnou prepravou je v súčastnosti výhodne a ekologické. „Naša spoločnosť sa dlhodobo snaží v spolupráci so Žilinským samosprávnym krajom zvyšovať kvalitu poskytovaných služieb a týmto spôsobom sme chceli ukázať ako vyzerá autobusová doprava v súčasnosti," doplnil Taška.

Video s názvom – Muži z SAD Žilina uverejnilo na svojom Youtube kanály spoločnosť SAD Žilina. Video svojím komentárom pripomína známy nemecký seriál Cobra 11. Vystupujú v ňom vodiči zo SAD Žilina.

Vo videu vystupujú naši skutoční vodiči, ktorí sa zúčastnili súťaže. Hlavným zámerom bola prezentácia verejnej autobusovej dopravy ako bezpečného, pohodlnejšieho a hlavne ekologickejšieho spôsobu prepravy do zamestnania, škôl alebo za zábavou,“ priblížil technický riaditeľ Taška.

Celú realizáciu nechali na odborníkov a pri produkcií a realizácií spolupracovali s agentúrami z nášho regiónu a to konkrétne so spoločnosťami Kreativ gang a Visual gang.

Video aj fotky z natáčania si môžte pozrieť v našej galérii !

Čítajte tiež:

Talenty, ktoré preslávili mesto široko-ďaleko: 5 mien, na ktoré môžu byť Žilinčania pyšní

Výnimočné nebo nad Žilinou: Najkrajšia noc v roku sa blíži

FOTO: Muži z SAD Žilina
3
Galéria
Zdroj: SAD Žilina
Muži z SAD Žilina
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM