Jaroslav Dodok Šport

VIDEO: Novodobý Forrest Gump? Je ním cyklista Peter Sagan!

Na Slovensku sa objavil nový herecký talent. Všetko by bolo v poriadku, keby ním nebol samotný špičkový cyklista a veľký šoumen v jednej osobe Peter Sagan. Tento sympatický žilinský rýchlik začal so svojou hereckou kariérou už na Tour de France.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Novodobý Forrest Gump? Je ním cyklista Peter Sagan!
Foto: Jaroslav Dodok

„Tourminátor“ upútal svojimi výkonmi pozornosť celého sveta. Prispeli k nemu aj víťazné gestá, ktoré boli originálne. Z etapových víťazstiev sa tešil trikrát a pri každej výhre urobil niečo, čo vyčarilo úsmev na tvárach tisícky divákov.

Pri úvodnej výhre sme mohli vidieť lietajúcu lastovičku, ktorá Peťovi zabezpečila prvý veľký úspech na Tour. Druhé víťazstvo bolo najkomickejšie, keď nám mladý a dravý Slovák predviedol celosvetovo známeho Forresta Gumpa. Pri poslednom triumfe sa Peťo tváril ako Hulk.

Tentokrát si zahral Forresta Gumpa

Tak, ako to býva zvykom, aj tento rok sa cyklistické tímy slávnostne prezentovali. Tím Cannondale Pro Cycling si pripravil šou ktorou upútali pozornosť. Hlavnú úlohu v nej nehrá nik iný ako zabávač Peter Sagan. Najlepší slovenský cyklista si zahral azda najpopulárnejšiu scénku z Forresta Gumpa. „Tourminátor“ potvrdil, že nie je len talentovaný cyklista, ale aj talentovaný herec. Veď, posúďte sami…

student24/Jakub Mitter

VIDEO: Novodobý Forrest Gump? Je ním slovenský cyklista Peter Sagan!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM