Jozef Legéň Krimi

Rozruch pred obchodným domom v Žiline: Zlodejke krádež nevyšla, odniesli si to dve ženy

O nebývalý rozruch sa pred obchodným domom v Žiline postarala Žilinčanka (20), ktorá sa podľa polície snažila okradnúť ženu (29). Zámer jej však nevyšiel, čo obvinenú zrejme tak rozzúrilo, že podľa polície udrela ženu rukou do tváre a snažila sa fyzicky napadnúť aj ďalšiu ženu, ktorá sa bránila...

Ilustračný obrázok k článku Rozruch pred obchodným domom v Žiline: Zlodejke krádež nevyšla, odniesli si to dve ženy
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil 20-ročnú Žilinčanku zo zločinu lúpeže. „Obvinená žena v pondelok predpoludním v Žiline pred obchodným domom pristúpila k 29-ročnej žene a vsunula jej ruku do bundy. Tá zareagovala a povedala jej, čo robí a odstrčila ju. Obvinená žena následne udrela ženu rukou do tváre a z vrecka jej vytiahla päť eur,“ informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Na mieste sa podľa mužov zákona snažila fyzicky napadnúť aj ďalšiu ženu (32), ktorá sa kryla plastovou prepravkou. „Poškodená žena telefonovala na políciu a obvinená žena z miesta ušla. Po prijatí oznámenia bola ihneď na miesto vyslaná policajná hliadka, ktorá obvinenú ženu vypátrala a predviedla na policajný útvar,“ dodal hovorca.

Pri incidente sa nikto nezranil. Policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie obvinenej ženy do väzby. V prípade dokázania viny jej hrozí tri až osem rokov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM