Kultúra

PROGRAM kina v žilinskom Ster Century Cinemas: Tieto filmové lahôdky si môžete vychutnať v týchto dňoch

Už v tieto dni sa premieta na filmových plátnach veľa dobrých snímkov. Ster Centruy Cinemas v Žiline nie je výnimkou. Prezrite si ponuku, je naozaj z čoho vyberať.

Ilustračný obrázok k článku PROGRAM kina v žilinskom Ster Century Cinemas: Tieto filmové lahôdky si môžete vychutnať v týchto dňoch
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Pat & Mat vo filme

Dvojica kutilov Pat a Mat sa vracia na scénu a to priamo v celovečernom filme pre celú rodinu. Známa dvojica v roku 2016 oslavuje 40. narodeniny a doteraz sa na striebornom plátne ešte nepredviedla. Pre kutilov ich kalibru to ale samozrejme nemôže byť žiaden problém. Obzvlášť, keď na povale majú krabice plné filmov a pod schodami premietačku, na ktorej svojim fanúšikom radi odpremietajú svoje príhody. Neboli by to ale oni, ak by sa nestretli s celým radom nástrah. A tak sa teraz stretnú so zákerným kaktusom, suchým stromom, alebo sa rozhodnú „zvelebiť“ svoj príbytok originálnymi úpravami. Ako sa im to podarí?

https://www.youtube.com/watch?…

Spotlight

Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams a Liev Schreiber v hlavných úlohách skutočného príbehu, v ktorom reportéri amerického denníka The Boston Globe odhalili masívny škandál zneužívania maloletých predstaviteľmi miestnej arcidiecézy. Prípad nemal dopad len na hŕstku obvinených duchovných, ale otriasol celou katolíckou cirkvou. Film získal dvoch Oscarov – v kategóriách Najlepší pôvodný scenár a Najlepší film.

https://www.youtube.com/watch?…

Londýn v plameňoch

Biely dom už dobyli a teraz si teroristi zoberú ešte väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najbezpečnejším miestom na zemi. Namiesto toho sa však stane smrtiacou pascou. Prekvapivé a drvivé útoky za sebou zanechajú svetových vodcov v pozíciách mŕtvol, výbuchy šíria skazu a monumenty anglickej metropoly sú v plameňoch. Londýn a západný svet sa behom chvíle ocitnú na kolenách. Hrozivej situácii a budúcnosti v totálnom chaose sa znova postaví Gerard Butler s britským agentom po boku. Záchrana nespočíva v predvídateľných vojenských manévroch, ale v poctivej ručnej práci.

https://www.youtube.com/watch?…

Moja tučná grécka svadba 2

Toula, Ian a celé ich rozvetvené príbuzenstvo sa vracajú v pokračovaní jednej z najúspešnejších romantických komédií všetkých čias. Tety, strýkovia, babky, dedkovia, netere, synovci, vnúčatá a ďalší členovia tejto obrovskej bláznivej rodiny si spolu s filmovými divákmi užijú ešte viac skvelej zábavy a dobrého jedla na ďalšej veľkej a nezabudnuteľnej gréckej svadbe.

https://www.youtube.com/watch?…

SOMNIA: Zlo nikdy nespí

Režisér Mike Flanagan nakrútil horor Oculus, ktorý zožal veľký úspech na festivale v Sundance. Do jeho nového filmu Somnia: Zlo nikdy nespí obsadil aj zvučné mená ako Kate Bosworth a Thomas Jane. Film je príbehom manželského páru, ktorému sa zabil malý syn. Aby sa s tragédiou lepšie vyrovnali, adoptujú si malého chlapca. Ale veľmi rýchlo zistia, že to bola veľká chyba. Nový syn má totiž zvláštnu a nevyspytateľnú schopnosť. Čokoľvek sa mu sníva, to sa v realite skutočne objaví.

https://www.youtube.com/watch?…

Ulica Cloverfield 10

Film režírovaný Danom Trachtenbergom a produkovaný J. J. Abramsom je zatiaľ zahalený tajomstvom. Podobne tomu bolo aj pri Abramsovom filme Cloverfield z roku 2008, ktorý hovoril o útoku mimozemšťanov na Zem z pohľadu niekoľkých mladých ľudí. Príbeh filmu Ulica Cloverfield 10 je o osudoch troch ľudí, ktorých celosvetová katastrofa (ktorá sa možno vôbec nestala) uveznila vo vybavenom podzemnom kryte. Keď chceli prežiť, nemohli z nej odísť, aj keď… Isté je to, že v hlavnej úlohe uvidíte Johna Goodmana (Big Lebowski) a Mary Elizabeth Winstead (Kruh 2, Smrtonosná pasca 4.0) https://www.youtube.com/watch?…

Plagáty ako aj program a časy premietaní nájdete v našej fotogalérii.

PROGRAM kina v žilnskom Ster Century Cinemas: Tieto filmové lahôdky si môžete vy
7
Galéria
Zdroj: Ster Century Cinemas
Zdroj: Ster Century Cinemas
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM