Igor Petrík Rôzne

Prichádza víkend, čas vyraziť do ulíc: 5 lákavých akcií, ktoré môžete zažiť v našom meste

Víkend je predo dvermi a netreba ho presedieť doma. Prinášame prehľad akcií a podujatí, ktoré môžete počas dní voľna navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza víkend, čas vyraziť do ulíc: 5 lákavých akcií, ktoré môžete zažiť v našom meste
Zdroj: TASR
  • Divadelná hra Írska kliatba je veľká komédia o malých problémoch. Joseph – úspešný právnik a otec dvoch dcér. Stephen – atraktívny, vtipný a inteligentný policajt. Rick – mladý, perspektívny študent a aktívny športovec. A otec Kevin – obľúbený a rešpektovaný pastor vo farnosti kdesi na Manhattane. Okolo nich New York – najvzrušujúcejšie miesto sveta. Big Apple. Kde by mohol byť problém? Aký by títo muži mohli vôbec mať problém? Odpoveď na túto otázku je za hranicou vašej predstavivosti. Dozviete sa v Dome odborov Žilina, v piatok 27. februára o 17.00 a 19.30 hod. Vstupné je 15 eur.
  • Minulý rok priniesol mimoriadne diela v oblasti svetovej kinematografie, televíznej produkcie a reklamy. Na komentovanej projekcii Peter Konečný: Najlepšie filmy, seriály a reklamy roka 2014 predstaví šéfredaktor portálu Kinema.sk Peter Konečný to najlepšie z moderného vnímania audiovizuálneho umenia. Akcia sa koná v piatok 27. februára o 19.00 hod. na Stanici Žilina – Záriečie.
  • Sobota s rozprávkou je názov podujatia v Bábkovom divadle Žilina. Aj vy môžete zobrať decká na tvorivé dielne, kde sa určite zabavia… Akcia začína o 10.00 hod. v priestoroch divadla.
  • Vtipnú satirickú reflexiu mediálnej a politickej pretvárky s príchuťou naozajstných kúziel a trikov s názvom Konfety uvedie v sobotu 28. februára o 19.00 hod. Mestské divadlo Žilina. Na firemnej oslave sa stretne päť moderátorov, ktorí sú unavení a deprimovaní tým, čo každodenne pomocou overených trikov predávajú divákom. Od hviezd na počkanie až po politikov v doživotnej funkcii. Každý správny kúzelník, rovnako ako „správny" politik, totiž využíva ilúziu reality a ovláda umenie, ako najlepšie odvrátiť našu pozornosť…
  • Na koncert v štýle bosa nova, samba a jazz swing s názvom Liveloveparty pozýva v sobotu 28. februára o 20.30 hod. Divadelná kaviareň. Účinkujú: PETER ADAMOV, PETER KURILA, PAVOL BEREZA a PETER FIALA.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM