Aktualizované Krimi

TRAGICKÝ záver pátrania: Záhadne zmiznutého Jozefa mali nájsť MŔTVEHO

Celé Slovensko s napätím sledovalo prípad záhadného zmiznutia 26-ročného Jozefa. Napokon sa potvrdili najhoršie obavy.

Ilustračný obrázok k článku TRAGICKÝ záver pátrania: Záhadne zmiznutého Jozefa mali nájsť MŔTVEHO
11
Galéria

Žilinská polícia niekoľko dní pátrala po nezvestnom 26-ročnom Jozefovi. „Odišiel v piatok 15. decembra okolo 13.00 hod. z miesta trvalého bydliska na osobnom motorovom vozidle Škoda s evidenčným číslom okresu Bytča na stretnutie do Žiliny. Zo stretnutia mal odísť v sobotu 16. decembra v čase okolo 04.00 hod. na doposiaľ neznáme miesto a od tej doby nepodal o sebe žiadne informácie,“ informovala v utorok (19. decembra) polícia.

Auto objavili vo vode

Jozef mal odísť z vianočného večierka a od tej chvíle sa nikomu neozval. V pondelok (18. decembra) objavili jeho auto na dne Hričovského kanála v obci Kotešová. Po stratenom mužovi však stále nebolo ani stopy.

Pátranie pokračovalo aj v stredu (20. decembra). V akcii bola polícia aj hasiči.

Pátrali po ňom aj kolegovia

Ako píše Čas.sk, Jozef bol v osudový deň na vianočnom večierku v Žiline. Podľa kolegov bol s dvoma kolegami ešte o tretej ráno.

Keď sa o Jozefovi ani v nedeľu neobjavili žiadne správy, kolegovia sa rozhodli, že ho pôjdu hľadať na vlastnú päsť. „V pondelok ráno sme sa s kolegami rozhodli, že ho ideme hľadať v smere na Bytču okolo priehrady. Zhodou okolností sme sa zastavili na odpočívadle v Kotešovej (okr. Bytča) a všimli sme si stopy od auta, že smerujú do rieky. Hneď sme volali políciu,“ povedal pre Čas.sk jeden z kolegov.

Prišli tragické správy

Kolegovia pokračovali v pátraní, no mali obavy. Tie sa napokon potvrdili.

Žilinská polícia v stredu o 13.40 hodine potvrdila tragické správy. „Osoba bola nájdená, žiaľ bez známok života,“ napísala v krátkej aktualizácii pôvodného príspevku na Facebooku.

Informácie potvrdzuje aj Pohotovostný pátrací tím. „Jozef K. sa našiel žiaľ už neskoro. Rodine a blízkym vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť,“ napísali pátrači na Facebooku.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Polícia SR - Žilinský kraj
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM