Tomáš Batiz Správy

Tribúna na Tatrane je skolaudovaná: Pozrite si FOTO štadióna

Futbalový štadión MFK Tatran Liptovský Mikuláš je po rekonštrukcii skolaudovaný. Pozrite si fotky štadióna po inovácii.

Ilustračný obrázok k článku Tribúna na Tatrane je skolaudovaná: Pozrite si FOTO štadióna
8
Galéria
Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

Štadión v Liptovskom Mikuláši bol zmodernizovaný za pomoci SFZ, ktorý poskytol dotáciu 750.000.- eur. Celú rekonštrukciu zastrešovala spoločnost MSZ, s.r.o., v ktorej figuruje ako väčšinový vlastník Mesto L. Mikuláš a menšinový podielnik MFK Tatran L. Mikuláš.

„Mesto L. Mikuláš sa podieľalo na rekonštrukcii sumou 375.000.-eur a MFK Tatran sumou 125.000.- Eur. Celkový objem potrebných financíí však prekročil rozpočet o cca 8%, čo vo finančnom vyjadrení predstavuje sumu cca 100.000.eur. Zatiaľ sa nepodarilo nájsť zhodu pri navýšení tejto čiastky zo strany Mestského zastupiteľstva a tak tento problém ostáva otvorený a bude ho potrebné doriešiť,“ uvádza vedenie klubu na svojej oficiálnej webovej stránke.

Ako ďalej doplnilo vedenie klubu, zaujímavosťou rekonštrukcie štadióna je tá skutočnosť, že počas nej MFK Tatran odohral všetky majstrovské stretnutia na domácom ihrisku, čo je slovenskou raritou.

Od najbližšieho súťažného stretnutia so Skalicou, ktoré sa odohrá, 4.5.o 17.00, bude celý štadión k dispozícii a diváci ho budú môcť využívať v celom rozsahu.

V rámci štadióna budú otvorené postupne dva občerstvovacie bufety so sociálnymi zariadeniami a tiež sociálne zariadenia pre imobilných. Ďalej bude k dispozícii bufet pred štadiónom s terasou.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM