Tomáš Batiz Futbal

Tatran predĺžil zmluvu s trénerom Štefanom Zaťkom

Vedenie MFK Tatran Liptovský Mikuláš predĺžilo kontrakt s hlavným trénerom Štefanom Zaťkom. Prečítajte si ďalšie podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Tatran predĺžil zmluvu s trénerom Štefanom Zaťkom
Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

V utorok, 7. mája sa prezident klubu Milan Mikušiak dohodol na predĺžení zmluvy s trénerom A-mužstva Štefanom Zaťkom. Informoval o tom futbalový klub na svojej oficiálnej webovej stránke.

„Zmluvu s trénerom sme podpísali na ďalšiu sezónu 2019/2020 a v tomto duchu bola podpísaná aj zmluva, v ktorej je uvedená aj opcia na predĺženie zmluvy až do mája 2021,“ uvádza vedenie klubu.

V Liptovskom Mikuláši sa za posledné roky vymenilo viacero trénerov, niekoľko z nich pôsobí aj vo Fortuna lige, avšak pri mužstve sa z nich nezdržal nikto dlhšie ako jednu sezónu. „Je to odmena za to, že tréner Zaťko dokázal v sezóne 2017/2018 zachrániť mužstvo v II. lige a v ďalšej sezóne ho naštartovať tak, že mužstvo okupuje horné priečky tabuľky”,“ skonštatoval Milan Mikušiak, prezident klubu MFK Tatran.

Predstavitelia klubu veria, že sa mužstvu pod vedením Štefana Zaťka bude dariť aj v nadchádzajúcej sezóne a nechcú poľaviť zo svojho snaženia bojovať o popredné miesta v súťaži. „Jedným z hlavných cieľov do budúcej sezóny bude predvádzať zlepšené výkony na domácom trávniku, aby mužstvo svojimi výkonmi prilákalo na zrekonštruovaný štadión čo najviac divákov a taktiež sa pokúsiť dostať, čo najďalej v Slovenskom pohári, kde klub v posledných rokoch dosahuje veľmi dobré výsledky,“ dodal Mikušiak.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM