Tomáš Batiz Správy

Rodičia zbystrite pozornosť: Futbalové leto v Ondrašovej sa chystá aj tento rok

Letné prázdniny poskytnú priestor na veľa rôznych aktivít. Jednou z nich je aj Futbalové leto v mestskej časti v Liptovskej Ondrašovej.

Ilustračný obrázok k článku Rodičia zbystrite pozornosť: Futbalové leto v Ondrašovej sa chystá aj tento rok
Zdroj: TASR

Športový klub Kriváň Liptovská Ondrašová organizuje pre deti už piaty ročník úspešného projektu s názvom Futbalové leto v Liptovskej Ondrašovej.

„Celé podujatie je určené pre všetky žiacke vekové kategórie, takže deti môžu naháňaním futbalovej lopty zmysluplne vyplniť svoj voľný čas aj cez prázdniny," zhodnotil Ján Sokolský z kancelárie vedenia mesta.

Futbalové leto v Ondrašovej začína v utorok 25. júna a pokračovať bude počas letných prázdnin s predpokladaným finišom 18. augusta. "Radi privítame všetkých záujemcov vo veku od 6 do 14 rokov. Zapojiť sa môžu úplní začiatočníci, ale aj deti, ktoré futbal hrať vedia a chcú sa naďalej zlepšovať. Je potrebné priniesť si len bežné športové oblečenie, kopačky a hlavne chuť,“ uviedol koordinátor projektu Pavol Demenčík.

Ostatné materiálno-technické zabezpečenie, lopty a ďalšie tréningové pomôcky sú v klube na veľmi slušnej úrovni. tréningový proces vedú kvalifikovaní tréneri. „Žiaci sú rozdelení do troch vekových kategórií – prípravka, mladší a starší žiaci. Do projektu sa môžete pridať kedykoľvek počas celého jeho trvania,“ zdôraznil Pavol Demenčík.

Tréningy sa uskutočnia pravidelne každý týždeň, vždy v utorok, v stredu a v piatok o 16:30 hod. na futbalovom ihrisku v Liptovskej Ondrašovej.

foto: Ilustračné

FOTO: Liptovský Mikuláš - Ružomberok
17
Galéria
Zdroj: Tomáš Batiz
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM