Rôzne

Mladíci v Žiline išli s farbou von: Tri miesta, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Žilinčania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Mladíci v Žiline išli s farbou von: Tri miesta, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé žilinské páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Tieto tri miesta u nich zabodovali najviac.

Zámocký park v Budatíne

Zámocká záhrada v Budatínskom parku je zrekonštruovaná a je vhodným miestom na oddych. „V lete je park ideálny na pikniky, v zime zas ponúka prechádzky na čerstvom vzduchu,“ hovorí Zuzka (21) a s úsmevom dopĺňa jej frajer Peťo: „Pod najstarším stromom v Žiline, ktorý sa nachádza pri sútoku riek, som jej dal prvú pusu.“

Lietavský hrad

Nič nie je ideálnejšie na prechádzku spojenú s menšou túrou ako zavítanie na Lietavský hrad. Tá sa dá uskutočniť v každom ročnom období. Aj tento rok môžete zažiť sviatok zaľúbených práve na tomto mieste. „Valentín na hrade je už našou tradíciou,“ prezrádza Martin (19) a o prvej spoločnej návšteve s priateľkou Simonou hradu spomína s úsmevom: „Boli sme sa tam prvýkrát prejsť už pred tromi rokmi… Ešte sme sa poriadne nepoznali, hanbili sme sa jeden druhého. Malo to svoje čaro…“

Vodné dielo

Vodné dielo v Žiline je symbolom športových aktivít. Vyznávačom aktívneho prvého rande je aj Filip (17): „Prečo nevziať potenciálnu matku svojich detí na prvé stretnutie športovať? Aspoň budem vidieť, či má vzťah k športu. Na tom si dosť zakladám,“ podčiarkuje so smiechom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM