Soňa Vanovčanová Krimi

Mestskí policajti o konflikte v obchode na Bottovej ulici: Tričko skončilo v záchode

Mestská polícia niekedy rieši skutočne bizarné situácie. Inak nebolo ani pri ohlásenom konflikte medzi predavačkou a neznámou ženou.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí policajti o konflikte v obchode na Bottovej ulici: Tričko skončilo v záchode
Zdroj: TASR

V ôsmom týždni roku 2018 boli žilinskí Mestskí policajti privolaní ku konfliktu medzi predavačkou a neznámou ženou v Okrsku Mesto – centrum. Mestská polícia Žilina (MP) o tom informuje na svojich webových stránkach.

Podľa informácií MP bol v popoludňajších hodinách nahlásený konflikt v obchode s textilom na na Bottovej ulici. Podľa oznamovateľa mala neznáma žena odcudziť z predajne tovať v hodnote 50 eur.

„Hliadkou MP na mieste zistené, že žena po krádeži pri úteku vošla do reštaurácie Na Bráne, kde sa zamkla v priestoroch WC a podľa vyjadrenia jedného zo svedkov ukraduté tričko spláchla do záchodu. Po niekoľkých výzvach žena, neskôr identifikovaná ako Katarína Ž., priestovy WC opustila, pričom poprela akúkoľvek zodpovednosť za krádež. Tričko v hodnote 50 eur sa podarilo aj so zabezpečovacím čipom zo záchodu vytiahnuť,“ popisuje MP.

Ďalej MP uvádza, že na miesto sa dostavila hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – Západ (OO PZ), ktorej členovia si prevzali ďalšie riešenie. „Hliadke OO PZ poskytnutá súčinnosť pre predvádzaní, vzhľadom na agresivitu a fyzický odpor, ktorý menovaná kládla,“ dodáva MP na záver.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM