Správy

Mesto ohlásilo voľné miesta, na ktoré hľadá ľudí: Nie je náhodou táto práca stvorená ako pre vás?

Mali by ste záujem pracovať pre naše mesto? Ak áno, v tom prípade si prečítajte, na aké pozície hľadá žilinská radnica ľudí a či nemáte záujem o niektoré z ponúkaných miest.

Ilustračný obrázok k článku Mesto ohlásilo voľné miesta, na ktoré hľadá ľudí: Nie je náhodou táto práca stvorená ako pre vás?
Zdroj: TASR

Mesto Žilina vyhlásilo výberové konanie na obsadenie pracovného miesta: riaditeľ/riadi­teľka Základnej školy, Slovenských dobrovoľníkov 122/7. Požiadavky na uchádzača: prvá atestácia, najmenej 5 rokov pedagogickej činnosti, práca s počítačom (internet, word, excel), občianska a morálna bezúhonnosť, znalosť legislatívy, riadiace a organizačné schopnosti.

K prihláške na výberové konanie sú požadované doklady: písomná žiadosť o zaradenie do výberového konania, overené doklady o vzdelaní, profesijný štruktúrovaný životopis, návrh koncepcie rozvoja základnej školy (cca 4 strany), preukázanie zdravotnej spôsobilosti pre výkon funkcie, potvrdenie o dĺžke pedagogickej činnosti, výpis z registra trestov (nie starší ako 3 mesiace), súhlas so spracovaním osobných údajov.

Písomnú žiadosť a požadované doklady treba zaslať alebo osobne odovzdať v podateľni: Mestský úrad Žilina – Odbor školstva a mládeže, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina. Obálku viditeľne označiť heslom: „Výberové konanie ZŠ, Slov. dobrovoľníkov 122/7, Žilina – neotvárať!“ Termín uzávierky prihlášok je 25. novembra o 12.00 hod.

Mesto zároveň oznamuje voľné pracovné miesto na: Odbor vnútorných vecí – odborný referent. Predpokladaný termín nástupu je 16. november. Požiadavky: SŠ vzdelanie a 6 rokov praxe, prax vo verejnej alebo štátnej správe min. 1 rok, znalosť práce s PC (Word, Excel, internet). Žiadosti spolu so štruktúrovaným životopisom je nutné doručiť písomne alebo e-mailom do 10. novembra na adresu: Mestský úrad v Žiline Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina alebo na e-mail: kamila.chvastekova@zilina.sk

Požadované znalosti uchádzača: zákon č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov SR a registri obyvateľov SR. Zákon č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch. Zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov. Zákon č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok).

Mohlo by vás zaujímať:

Hľadáte si novú prácu v Žiline, alebo vás už stará nebaví? Dostaňte sa jedným klikom k 100 ponukám z nášho mesta

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM