Marcel Mojžiš Krimi

Hrozná udalosť v Žiline: Dvoch ľudí zrazil nákladný vlak!

V obvode osobnej železničnej stanice v Žiline sa stalo nešťastie. Polícia informovala, že dvoch ľudí zrazil nákladný vlak!

Ilustračný obrázok k článku Hrozná udalosť v Žiline: Dvoch ľudí zrazil nákladný vlak!
Zdroj: Dnes24.sk

V obvode osobnej železničnej stanice Žilina na služobnom prechode ku traťovej správe ŽSR, koľaj č.18, v stredu večer okolo 19:35 hod. podľa polície došlo k zrazeniu dvoch ľudí nákladným vlakom.

Na miesto sa dostavila rýchla zdravotná služba, pričom službukonajúci lekár konštatoval u 57-ročného muža smrteľné zranenie. „Druhý muž (38) bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice v Žiline. Podľa doposiaľ zistených informácií rušňovodič pri prechádzaní s vlakom po 18. koľaji asi na vzdialenosť 60 metrov zbadal na služobnom prechode ku traťovej správe osobu, pričom použil zvukovú návesť a následne spozoroval ďalšiu osobu, ktorá sedela priamo na prechode v koľajisku. Ihneď opakovane použil zvukovú návesť a použil aj rýchlo činné brzdenie, ale zrážke s osobami nedokázal zabrániť,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Tá zároveň dodala, že v predmetnej veci poverený príslušník policajného zboru začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM