Barbara Dallosová Krimi

Hrozivé FOTO z miesta nehody v Žiline: Kamión zostal visieť z mosta, hasiči v akcii

Dopravná nehoda v Žiline. Kamión sa podľa slov polície zrútil z mosta, ťažkému stroju museli pomáhať dva žeriavy. Čítajte podrobnejšie info.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivé FOTO z miesta nehody v Žiline: Kamión zostal visieť z mosta, hasiči v akcii
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Miroslava Ondrichová, k nehode, pri ktorej sa na Horevaží v Žiline zrútil z mosta kamión, bola hlásená vo štvrtok (12.5.) v obedných hodinách.

Podľa polície boli na miesto privolaní hasiči z hasičskej stanice v Žiline s dvomi kusmi techniky a hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline s dvomi žeriavmi. Kamión sa mal podľa slov hovorkyne zrútiť z mosta, pričom ťahač skončil na ceste pod mostom a náves ostal zadnou časťou visieť na moste.

,,Hasiči poskytli zranenému vodičovi prvú pomoc a odovzdali ho do starostlivosti záchrannej zdravotnej službe. Pri nehode došlo k úniku prevádzkových kvapalín. Hasiči zachytili unikajúce prevádzkové kvapaliny a zamedzili ich ďalšiemu úniku, takisto kamión zabezpečili proti vzniku požiaru," priblížila Ondrichová s tým, že náves museli hasiči zaistiť proti pohybu, pretože hrozilo, že sa prevráti.

Podľa policajných informácií sú hasiči ešte stále na mieste a v týchto chvíľach pomocou žeriavov skladajú náves z mosta dole.

Policajné zábery z miesta nehody: Kamión zostal visieť z mosta
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM