Zuzana Gadušová Krimi

Hrôza pri Žiline: Žena (†53) si ľahla na koľaj, následne ju zrazil vlak!

Pri Žiline sa stala tragédia na železnici. Podľa polície rušňovodič zbadal ženu, ktorá vyšla spoza kríkov a ľahla si na koľaj! Následne ženu zrazil vlak, na mieste bola mŕtva.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza pri Žiline: Žena (†53) si ľahla na koľaj, následne ju zrazil vlak!
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok pred 18.00 hodinou došlo pri Žiline k tragédii. Tá sa stala oproti novopostavenej benzínovej pumpe pri Tepličke nad Váhom. „V úseku dvojkoľajovej železničnej trate medzi železničnou stanicou Žilina a železničnou stanicou Varín, na prvej dopravnej koľaji pred železničným priecestím došlo k zrazeniu a usmrteniu 53-ročnej ženy. uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Žiline Jana Balogová.

Žena prišla na miesto činu pravdepodobne na bicykli, ktorý sa našiel vedľa železničnej trate. „Štyridsaťdvaročný rušňovodič spozoroval vo vzdialenosti asi 100 metrov pred vlakom osobu, ktorá náhle spoza kríkov z pravej strany v smere od vodného diela Žilina vyšla smerom ku koľaji a ľahla si na koľaj," vysvetlila hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Žiline.

Žena bola mŕtva na miesta. Rušňovodič mal výsledky na alkohol negatívne. „Rušňovodič ihneď použil výstražné zvukové znamenie a na to aj rýchločinné brzdenie, avšak pre krátku vzdialenosť a rýchlosť vlaku, už nedokázal zrážke so ženou zabrániť. Zrazená žena utrpela devastačné poranenia, ktorým na mieste podľahla. U rušňovodiča bola vykonaná dychová skúška na alkohol s výsledkom negatívnym. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," dodala hovorkyňa Jana Balogová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM