Tlačové správy

FOTO: Leto v Sieti patrilo mladým rodinám. Prišlo viac ako 2 000 Žilinčanov

Uplynulý víkend patril v Žiline hlavne rodičom s deťmi. Na podujatie Leto v Sieti prišlo viac ako 2 000 návštevníkov. Pozirte si krásne fotky v našej galérii obrázkov.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Leto v Sieti patrilo mladým rodinám. Prišlo viac ako 2 000 Žilinčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Program bol naozaj atraktívny. V eXtreme parku na vodnom diele Žilina vystúpila aj Mária Čírová, Cirkus KUS, divadielko MASKA, či detský folklórny súbor Terchovček. Celým programom sprevádzal deti a ich rodičov moderátor Šarkan. „Pre mňa nie je väčšej radosti, ako keď sa na našom podujatí ľudia bavia, o to viac, ak ide o deti. Som rád, že sme mohli spríjemniť najmenším Žilinčanom nedeľné popoludnie a rodičom dopriať zaslúžený relax. Priam rekordná účasť nás utvrdila v tom, že ideme správnou cestou. Jedným z hlavných bodov nášho plánu pre Slovensko je práve podpora rodiny. Tie slovenské to majú momentálne veľmi náročné, my to chceme zmeniť a aj preto organizujeme takéto podujatia,“ hovorí žilinský predseda Siete Martin Kapitulík, jeden z organizátorov podujatia.

Rodičia mali možnosť vychutnať si kávu, občerstviť sa a kto mal chuť, zapojil sa do živých debát s lídrami Siete. Po celý čas ľudí sprevádzala dobrá nálada, detský smiech a rodinná pohoda. Spoločnosť mladých rodín si užíval aj predseda Siete Radoslav Procházka, ktorý sa im celý deň naplno venoval. K Žiline má veľmi blízko, nakoľko práve v našom meste strana Sieť vznikla. Deti sa dosýta vyšantili, najviac dostali zabrať skákacie hrady. „Neviem, či sa mi dnes nášho Miška podarí dostať domov. Super je, že ho nemusím strážiť a aspoň trošku si vydýchnem. A som milo prekvapená, že nás nikto neobťažuje politickými prejavmi, ako to zvyčajne býva na podobných akciách,“ popísala dojmy z akcie mamička Janka, ktorá si dopriala kávu, zatiaľ čo sa o jej ratolesti starali animátori.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Leto v Sieti patrilo mladým rodinám
40
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM