Igor Petrík Správy

Deň objatí v uliciach Žiliny: Prvé FOTO rozjasnených tvárí

Aj tento rok, rovnako ako vlani, pri príležitosti ďalšieho ročníka Huge day, zaplnili naše mesto objímajúci sa ľudia. Práve objatím sa hageri-objímači, snažili Žilinčanom priamo v uliciach zlepšovať deň.

Ilustračný obrázok k článku Deň objatí v uliciach Žiliny: Prvé FOTO rozjasnených tvárí
Zdroj: Dnes24.sk

Keď sme ešte na obed oslovili koordinátorku Huge Day v Žiline, Nikolu Pacholíkovú, neskrývala nadšenie z priebehu akcie. „Akcia stále ešte prebieha, oficiálne do 16.00 hod. Ale predpokladám, že objímať sa bude ešte dlhšie. Ľudia, ktorých zatiaľ objímame, k nám bežia aj sami a objímajú nás. Máme okolo 60 "hagerov“ – objímačov, verím tomu, že ich bude ešte viac, lebo stále prichádzajú," priblížila.

„Chodíme kade tade, po školách, domovoch dôchodcov. Zatiaľ, čo som sa pýtala nejakých skupín, je približne tisíc objatí, tu v Žiline. Ľudia z toho majú veľkú radosť, vždy sa zastavia a potešia,“ doplnila koordinátorka.

Cieľom organizátorov tohtoročného Huge Day je pokoriť hranicu 100-tisíc objatí a vytvoriť tak rekord. „Myslím, že je to reálne. V mnohých mestečkách sa prihlasovali na poslednú chvíľu,“ zhodnotila Natália Pacholíková.

Prečítajte si tiež:

Nebuďte prekvapení, keď sa vám niekto vrhne do náručia na ulici či v práci: Žilinu opäť zaplavia objatia!

Foto: Nikola Pacholíková

Dnes sa v Žiline objíma o sto šesť
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM