Zuzana Gadušová Kultúra

Atraktívny futbalový turnaj: Sever si to rozdá proti juhu, myslelo sa i na pamätné tielka

Pracovného ale aj kamarátskeho ducha podporuje čím ďalej tým viac tímov zo škôl, firiem, klubov ale aj organizácií zo Žiliny. Tímov každoročne pribúda. Pre veľký záujem sa bude hrať o deň viac.

Ilustračný obrázok k článku Atraktívny futbalový turnaj: Sever si to rozdá proti juhu, myslelo sa i na pamätné tielka
Zdroj: Dnes24.sk

Hrať futbal Žilinčanov čím ďalej tým viac baví. Turnaj bude prebiehať od 3. do 5. septembra na námestí Andreja Hlinku v Žiline. Futbalové družstvá hrajú na umelej tráve ale aj na piesku.

O tom, že tento turnaj je nesmierne zaujímavý pre Žilinčanov hovorí aj to, že hrať sa bude o deň naviac, už od 3. septembra. „Po minuloročnom zápase Severu proti Juhu je skóre 4:2 v prospech severnej časti Žiliny. Pre každého účastníka bude pripravené občerstvenie a pamätné tielko. Prihlásené družstvo sa môže zapísať len na jeden futbalový zápas, ktorého dĺžka bude 30 minút. Hrať sa bude na pieskovom ihrisku v zostave štyria hráči a brankár, pričom striedanie hráčov je ľubovoľné. Prihlásenie na turnaj Sever proti Juhu je zdarma,“ uviedol hovorca mesta Žilina P.Čorba.

Účasť tímov na turnaji každoročne stúpa.*** „Počas dvoch dní sa konajú futbalové zápasy na ihrisku s umelou trávou, prípadne na piesku. Na minuloročnom podujatí sa zúčastnilo 56 tímov zo Žiliny a okolia. Súčasťou tohtoročného turnaja budú detské atrakcie a ďalší sprievodný program,“*** dodal Čorba.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM