Rôzne

Aj takéto autá sa už ocitli na žilinských cestách: Nápady vodičov, ktoré musíte vidieť! FOTO

Krásne tuningové autá bývajú pastvou pre (nielen mužské) oko. Čo však v prípade, keď sa to s úpravami štvorkolesových tátošov možno "tak trochu" preženie. Všetko je vecou názoru, ale ten má aj jedna netradičná facebooková stránka. Ak máte radi autá a ak aj nie, určite si pozrite tieto fotky...

Ilustračný obrázok k článku Aj takéto autá sa už ocitli na žilinských cestách: Nápady vodičov, ktoré musíte vidieť! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Dokonalým stelesnením sveta tuningu je okrídlené príslovie, nie je všetko zlato, čo sa blyští. Nie z každého upraveného auta totiž vzíde oku lahodiaci skvost. Myslia si to aj zakladatelia početnej facebookovej komunity Žilinské zázraky na cestách.

„V našej partii bola obľúbená téma, ako to už pri chlapoch býva, autá. Bavili sme sa väčšinou o nových luxusných novinkách, no čoraz častejšie padla reč na naozaj nepodarené tuningové kúsky v Žiline a okolí. Dúfali sme, že nebudeme jediní, komu takto nepodarene upravené autá prekážali. Tak sme sa rozhodli založiť o tom stránku,“ priblížil vznik stránky jeden z jej administrátorov, ktorý si neželal byť menovaný.

Stránka len nedávno oslávila prvý rok, vznikla v júli 2014. „Za prvých pár dní sme mali 4-tisíc fanúšikov a dovedna ich je už skoro 10-tisíc. Práve fanúšikovia a "lajky“ nás ženú vpred," hovorí administrátor. „Prvé fotky sme odfotili my. Ostatné prichádzajú do správy samé, a občas sa aj mne podarí zachytiť nejaký ten "zázrak.“ Dokopy sme zverejnili asi 400+ fotiek, ďalších 200 čaká na zverejnenie a každým dňom prichádzajú nové a nové. To nás veľmi teší a snažíme sa odpovedať na každú (relevantnú) správu," dopĺňa.

Administrátor netají, že fotografie áut občas vyvolávajú aj „ostrejšie“ debaty. „Takéto diskusie, bohužiaľ, taktiež patria k stránke – dalo by sa povedať, že sú jej tradíciou. Žilinské zázraky na cestách reprezentujú určitý vkus. Tento sa však nepáči istej skupine ľudí, ktorí majú vkus na autá úplne odlišný. Takýto ľudia, častokrát vulgárne, komentujú príspevky. Najhoršie je, že niekedy nejde ani o relevantný názor na vec, len úbohé "rypnutie“ si," uzatvára administrátor.

Ak vás zaujíma, aké autá zo žilinských ciest sa už skupine podarilo zachytiť, pozrite si našu fotogalériu. O tom, nakoľko vkusné alebo nevkusné sú zobrazené úpravy niektorých áut, si vytvorte názor sami. Veď všetko je práve vecou názoru. Viac už v priloženej fotogalérii.

Foto: Žilinské zázraky na cestách

Nevšedné úpravy áut zo žilinských ciest: Toto treba vidieť!
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM