Michal Demjanovič Rôzne

Prehľad najklikanejších článkov týždňa: Čo Žilinčanov zaujalo najviac?

Ďalší októbrový týždeň skončil. Počas neho sme vám priniesli zaujímavé články zo Žiliny a okolia. Toto sú tie, ktoré zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad najklikanejších článkov týždňa: Čo Žilinčanov zaujalo najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

Zombie walk

V Žiline sa bude konať už štvrtý ročník podujatia s názvom Zombie walk. Túto akciu organizujú mladí ľudia zo Žiliny, ktorí sa inšpirovali zahraničím. Podľa organizátorov podujatia je to možnosť zobrať kamarátov a ísť sa prejsť po meste v maskách a na chvíľu sa zahrať na zombíkov, či iné potvory. Viac tu.

Žilinskí študenti

Je všeobecne zaužívané, že študenti veľa času a energie do prípravy jedál neinvestujú. Častokrát im to neumožňujú tamojšie podmienky alebo jednoducho na prípravu zložitejšieho jedla nemajú kvôli školským povinnostiam čas. O tom, že existujú výnimky vás presvedčí partia troch chlapcov zo žilinských internátov Hliny.

Požiar bytového domu

Ľuďom z bytového domu na Bratislavskej ulici v Žiline, z ktorého v utorok (18. 10.) v noci evakuovali pre požiar 11 rodín, zabezpečilo mesto Žilina dočasné ubytovanie v telocvični základnej školy na Hollého ulici. Mesto Žilina dnes vyhlásilo mimoriadnu situáciu v súvislosti s riešením situácie ľudí z bytového domu na Bratislavskej ulici, ktorých museli v utorok (18. 10.) v noci evakuovať pre požiar a dočasne bývajú v telocvični Základnej školy na Hollého ulici.

Porovnávacie zábery

Ak ste rodeným Žilinčanom, mesto pod Dubňom je vám isto dobre známe. Nie každý si však ešte pamätá, ako vyzeralo v časoch pred desiatkami rokov. Práve vďaka jedinečným čiernobielym záberom z tohto obdobia, spojených s tými aktuálnejšími sa môžeme na pár chvíľ vrátiť v čase. Unikátne zábery, zachytávajú mesto v minulosti a dnes.

Súčasný stav žilinského útulku

Koterec útulku by mal byť pre psíkov so smutným osudom len dočasným riešením. Žilinský útulok sa ale stáva pre mnohé zvieratá domovom na dlhé mesiace. V súčastnosti na nový domov v útulku čaká 29 psíkov a 4 mačky. psíky, ktoré sú momentálne určené na adopciu, si pozrite v našej fotogalérii.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM