Slávka Kellová Kultúra

Vyhraj lístky na koncert Horkýže Slíže

Kapela Horkýže Slíže pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už od roku 1992. Do Liptovského Mikuláša zavítajú 20. mája a zahrajú pre svojich fanúšikov to najlepšie z najlepšieho. Nenechajte si to ujsť a súťažte o lístky na ich koncert.

Kapela Horkýže Slíže, ktorú tvorí štvorica hudobníkov má už 17 rokov, na konte 10 albumov, ale preslávil ich hlavne hit „Kýže sliz“ z roku 2001. Všetky albumy boli dobré, Horkýže slíže potrebovali len jedno – väčšiu podporu médií. Známi sa stali po kauze pesničky Denník s istým zabávačom istej komerčnej televízie.

V tomto roku vystupujú na Slovensku aj v Českej republike s tým najlepším čo za 19 rokov vytvorili. Mikulášania sa po koncerte môžu tešiť aj na afterparty, ktorú usporiadatelia pripravujú priamo v Dome kultúry. Zabávať sa bude možné až do jednej hodiny rána.

Podmienky súťaže:

Trvanie: od 14.4.2011 do 14.5.2011

Ak ste si správne prečítali predchádzajúci text nebude pre Vás problém odpovedať na nasledujúcu súťažnú otázku a jeden z vás môže získať dva lístky na koncert tejto slovenskej kapely.

Ako dlho pôsobí kapela Horkýže Slíže na slovenskej hudobnej scéne?

Svoje odpovede spolu s menom, adresou a telefónnym číslom posielajte na adresu kellova@global24.sk. Horkýže Slíže vystúpia v liptovskomi­kulášskom Dome kultúry 20. mája o 19:30.

foto: horkyzeslize.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM