Michal Demjanovič Rôzne

Najklikanejšie témy uplynulých dní: Žilinský týždeň v kocke

Ďalší jesenný týždeň je za nami a s ním aj niekoľko regionálnych udalostí. Vybrali sme pre vás tie, ktoré v našom meste zarezonovali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy uplynulých dní: Žilinský týždeň v kocke
Zdroj: Dnes24.sk

Žilinské internáty

Pýtali sme sa študentov Žilinskej univerzity, ktorí sú ubytovaný na internátoch Hliny, aké najzaujímavejšie vychytávky už vyskúšali na svojich izbách. O tom, že fantázii sa medze nekladú vás presvedčí tento zoznam, ktorý je doložený aj reálnou fotografiou.

Úlovok colníkov

Do auta sa toho zmestilo veru dosť. Obvinený muž skúšal zvláštnu výhovorku, no zjavne neuspel. Vyšetrovateľ Kriminálneho úradu finančnej správy obvinil muža z prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody od jedného do piatich rokov. O čo išlo?

Úspech žilinskej architektúry

Ocenenie CE∙ZA∙AR sa každý rok udeľuje za profesionálne zrealizované architektonické dielo. V roku 2016 oň zabojovali aj prístrešok a lávka na Straníku. Tento projekt prístrešok a lávka na Straníku sa stal víťazom v kategórii exteriér. Jedna sa tak o veľký úspech žilinskej architektúry v prestížnej súťaži. Pre viac informácii a foto kliknite tu.

Zdroj: Jana Makroczyová

5 turistických trás

Turistika v blízkosti Žiliny, ktorá uspokojí každého vyznávača pešej turistiky. Výber jednotlivých turistických trás, ktoré sme vybrali je dostatočne pestrý. Jednou z možných alternatív ako využiť voľný čas v Žiline je práve dobrá turistická prechádza. Pripravili sme si pre vás päť zaujímavých tras, ktoré potešia začiatočníkov, ale aj skúsenejších turistov. O aké trasy ide?

Žilinský talent

Patrik Jakubík je člen tímu do 14 rokov futbalového klubu MŠK Žilina. So svojím otcom a aj asistentom trénera MŠK Ladislavom Kubalíkom absolvoval trojdňový pobyt v nemeckom FC Bayern Mníchov. Patrika Jakubika si všimol skaut Bayernu Mníchov, ktorý vyhľadáva talenty na Slovensku, Česku i Maďarsku, ešte v lete na turnaji v Hradci Králové. Viac tu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM