Michal Demjanovič Rôzne

Žilinské internáty Hliny ako ich nepoznáte: Šialené nápady študentov, FOTO

O tom, že študenti sú vynaliezaví nemusíme pochybovať. Tento zoznam veci vás ale tiež presvedčí, že život na internáte nemusí byť len o stereotypoch.

Ilustračný obrázok k článku Žilinské internáty Hliny ako ich nepoznáte: Šialené nápady študentov, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Pýtali sme sa študentov Žilinskej univerzity, ktorí sú ubytovaný na internátoch Hliny, aké najzaujímavejšie vychytávky už vyskúšali na svojich izbách. O tom, že fantázii sa medze nekladú vás presvedčí tento zoznam, ktorý je doložený aj reálnou fotografiou.

Bazén

Mať bazén na izbe je už iný luxus. S nápadom prišli chalani, ktorí rozmýšľali, ako originálne tráviť dlhé večery na izbe. Kúpiť bazén bol ale ta jednoduchšia vec. Zložitejšie bolo bazén naplniť vodou a potom následne ju z bazénu dostať preč. Ako vravia chalani, o skvelé a zábavné zážitky nie je núdza. A aj dievčatám, ktoré ich chodia navštevovať sa tento nápad páči.

Skriňa = posteľ

Ľudia zvyknú zaspať všelikde. O študentoch to asi platí dvojnásobne. Zaujímavou skúsenosťou sa môže pochváliť chalan, ktorý uprednostnil skriňu pred svojou posteľou. .

Striptízová tyč

Tou sa mohli svojho času pochváliť chlapci z legendárnej izby číslo 507. Tyč objednali cez internet a na izbu im ju doniesol kuriér. Tzv. „izbovice“ s touto pomôckou museli veru stáť zato.

Dj párty so svetelnými efektami

Borci z tejto izby si už povedali, že ich chodenie na párty do klubov nebaví a tak si spravili takú párty u seba na izbe. O tom, čo k takej párty patrí majú všetci jasno. Chlapci ale pridali pár veci navyše, vďaka ktorým, ste po pár panákoch museli mať pocit, že ste niekde v klube.

Jacuzzi

Výrivka Jacuzzi je ideálna pre maximálny oddych a regeneráciu v akomkoľvek čase a prostredí. To pochopili aj chlapci, ktorí prišli s nápadom, ako si takú Jacuzzi spraviť aj v prostredí internátov. O tom, že sa im to podarilo sa môžte presvedčiť v našej fotogalérii.

Aj vy mate nejaké skúsenosti s nezvyčajnými nápadmi? Svoje návrhy a fotky, nám môžete posielať na demjanovic@global24.sk. Neskôr z nich vyberieme najlepšie, ktoré budú zaradené do druhého výberu.

Čítajte tiež:

Žilinské blatíčko: Podujatie, ktoré preverí výdrž a posunie zónu komfortu

FOTO: Prestavba Žilinských internátov: Ide všetko podľa plánu?

Vychytávky študentov zo Žilinských internátov
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM