Igor Petrík Hokej

Kanadská posila vlkov sa vracia do Slovana: Útočníkovi LeBlancovi skončilo hosťovanie v Žiline

Späť do hokejového Slovana sa vracia Kanaďan Louis LeBlanc, ktorý bol na hosťovaní v MsHKDOXXbett Žilina. Podľa klubu bol prínosom pre hru. Je však možné, že v tíme už čoskoro pribudnú nové mená.

Ilustračný obrázok k článku Kanadská posila vlkov sa vracia do Slovana: Útočníkovi LeBlancovi skončilo hosťovanie v Žiline
Zdroj: TASR

Posila v kádri vlkov, 24-ročný kandský útočník Louis LeBlanc, končí svoje hosťovanie pod Dubňom a vracia sa do bratislavského Slovana. Kanaďana, so skúsenosťami z NHL v drese Montrealu, spolu s ďalšími útočníkmi zo zámoria angažoval práve hokejový Slovan, na istý čas ale vypadol zo zostavy a preto krátko hosťoval v Žiline.

„Bolo vidieť, že išlo o kvalitného hráča a pre našu hru bol prínosom. Týmto mu ďakujeme za jeho služby a aj on sám prezradil, že sa mu tu v Žiline páčilo,“ povedal pre klubový web Imre Valášek, športový riaditeľ MsHKDOXXbett Žilina.

Podľa klubom zverejnených informácií je možné, že v kádri vlkov pribudne nové meno, obranca Ján Ťavoda: „Je zapojený do tréningového procesu, zatiaľ sme s hráčom nič nepodpísali. Uvidíme, čo prinesú najbližšie dni,“ priblížil Valášek. V zápasovom rytme je už obranca Dávid Bajaník, medzi zranenými hráčmi je dvojica útočníkov Jakub Kubiš a Jakub Drábek.

Mohlo by vás zaujímať:

Hosťujúca posila v kádri vlkov: Kanadský útočník chce so Žilinou len víťazné stretnutia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM