Michal Demjanovič Rôzne

Dajte im na Vianoce domov: Dojemné FOTO psíkov zo žilinského útulku

Zvažujete zadovážiť si štvornohého člena rodiny? Dajte šancu jednému z tých, ktorí budú pravdepodobne sviatky tráviť v koterci žilinského útulku...

Ilustračný obrázok k článku Dajte im na Vianoce domov: Dojemné FOTO psíkov zo žilinského útulku
25
Galéria
Zdroj: utulokZilina.sk

V žilinskom útulku dúfajú v novú rodinu desiatky zvierat. Koterec útulku by mal byť pre psíkov so smutným osudom len dočasným riešením. Žiaľ, útulok sa stáva pre mnohé nemé tváre domovom na dlhé mesiace a psíky rýchlejšie pribúdajú, než odchádzajú do rodín.

V zimných mesiacoch prichádza ďalší problém. Nie všetky psíky sú totiž stavané na dlhý pobyt v zime. Adopcia by pre niektorých psíkov bola vykúpením. Veľkou pomocou je v týchto prípadoch aj dočasná starostlivosť, kedy psík prečká v teple a pohode aspoň niekoľko týždňov.

Ak si myslíte, že by ste zvládli starostlivosť o niektorého z nich, darujte mu na najkrajšie sviatky v roku domov. Pomôcť môžete aj poskytnutím dočasnej starostlivosti, v ktorej psíci prečkajú najchladnejšie týždne.

Psíky, ktoré sú momentálne určené na adopciu, si pozrite v našej fotogalérii. Viac informácii a kontakty pre prípad záujmu o adopciu nájdete na FB page utulokZilina.sk.

FOTO zo žilinského útulku: Na Vianoce chcú jediné, nový domov
25
Galéria
Zdroj: utulokZilina.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM