Michal Demjanovič Hokej

Tipsport liga štartuje s novinkami: HLASUJTE za najobľúbenejšieho hráča MsHK Žilina!

Štartuje Tipsport liga! Nebude v nej, samozrejme, chýbať žilinské mužstvo. Prezrite si jeho káder pred sezónou 2016/2017 a hlasujte za najobľúbenejšieho hráča.

Ilustračný obrázok k článku Tipsport liga štartuje s novinkami: HLASUJTE za najobľúbenejšieho hráča MsHK Žilina!
Zdroj: TASR

Oceliari odohrajú bez vyraďovačky 54 zápasov. Začnú s Liptovským Mikulášom, ktorý pred sezónou kúpil licenciu. Stane sa tak 9. septembra o 18:00 na vlastnom ľade. Okrem neho sa v súťaži stretnú aj s Novými Zámkomi, ktoré postúpili z 1. ligy.

Súťaž ponúkne niekoľko noviniek. Napríklad predlženie v základnej časti sa bude hrať tak ako v NHL – formátom 3 na 3. V play-off budú zase namiesto samostatných nájazdov v 5. dueli v kurze 20-minútové predĺženia, až kým nepadne gól.

Káder Žiliny pred novou sezónou ešte uzavretý nie je. „Najmä vzhľadom na zranenie Štěpána Novotného ešte nemáme káder definitívne uzavretý. Verím však, že zloženie formácií, s ktorými pôjdeme do ligy, bude dostatočne kvalitné. Rokujeme ešte s tromi hráčmi, uvidíme ako to dopadne," povedal pre hokejportal.sk tréner MsHK Žiliny Milan Jančuška.

Žilinský káder je aj napriek tomu kvalitný, keďže do tímu pribudlo množstvo posíl. Sú v ňom dohromady 2 brankári, 10 obrancovia a 14 útočníci. Hlasujte pod článkom za svojho najobľúbenejšieho hokejistu!

Zostava MsHK Žilina na nový ročník Tipsport ligy:

Brankári: Tomáš Tomek, Maroš Mikoláš

Obrancovia: Daniel Brejčák, Tomáš Slovák, Nikita Čerenok, Miroslav Macejko, Jakub Drábek, Jakub Emil Mendrej, Lukáš Kříž, Tomáš Prokop, Michal Gutwald, Maks Selan

Útočníci: Rastislav Konečný, Peter Húževka, Marcel Holovič, Václav Stupka, Lukáš Handlovský, Filip Ondruš, Patrik Rogoň, Emil Švec, Matúš Matis, Tomáš Sýkora, Dominik Rehák, Ondrej Gmitter, Michal Švihálek, Štěpán Novotný

Čítajte tiež:

Prehľad pre fanúšikov žilinského hokeja: ROZPIS zápasov v základnej časti

Nová hokejová sezóna klope na dvere: 3 dôvody, prečo v nej môžu byť Žilinčania úspešní

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM