Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Posádka zažila chvíle hrôzy: Vlak sa blížil, auto sa im nedalo odtlačiť, FOTO

Pri posádke auta na fotkách, ktoré zverejnili žilinskí policajti, stáli všetci svätí. Auto to ale schytalo.

Ilustračný obrázok k článku Posádka zažila chvíle hrôzy: Vlak sa blížil, auto sa im nedalo odtlačiť, FOTO
3
Galéria

Posádka auta môže hovoriť o veľkom šťastí. Pri pohľade na zábery, ktoré zverejnila polícia, zalieva pot. V tomto prípade však napokon všetko dobre dopadlo.

O prípade, kedy auto z nezistených príčin zišlo do koľajiska, informuje žilinská krajská polícia. Malo sa tak stať večer (27.2.) vo Svrčinovci v okrese Čadca.

,,Posádke sa do príchodu vlaku nepodarilo vozidlo odtlačiť. Našťastie sa nikomu nič nestalo," uvádza polícia. Zo záberov je ale jasné, že auto bez ujmy nevyviazlo.

O zrážke hovorí aj hovorí Michal Kypus z Krajského riaditeľstva HaZZ v Žiline. Na mieste zasahovali hasiči z Hasičskej stanice v Čadci a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Svrčinovec.

,,Po príjazde bolo zistené, že došlo zrážke osobného vlaku, ktorý sa presúval bez cestujúcich zo Skalitého do Čadce, s dodávkovým motorovým vozidlom, pri ktorej došlo k poškodeniu kontajnerového domčeka zabezpečovacieho zariadenia. K zraneniu osôb nedošlo. Hasiči zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru a osvetľovali miesto zásahu pre vlakovú čatu a Políciu. Počas odstraňovania následkov dopravnej nehody bola vlaková doprava v predmetnom úseku zastavená," opisuje Kypus.

Policajné zábery z nehody v koľajisku pri Čadci
3
Galéria

Nenechajte si viac ujsť novinky zo Žiliny a okolia a sledujte nás aj na FB.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte facebook Dnes24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM