Tlačové správy

Uľahčite si začiatky podnikania

Uspieť v podnikaní nie je nič jednoduché. A úprimne povedané, nič jednoduché na vás nečaká ani pri zakladaní firmy na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Uľahčite si začiatky podnikania
Zdroj: TASR

Keď sa dozviete, čo všetko na vás čaká, najradšej by ste si kúpili prvý last minute zájazd do Tuniska, oddychovali na pláži a toto nechali to na niekoho iného. Dobré správy, ten niekto, kto pre vás firmu založí, naozaj existuje. Kto to je a kde ho nájdete?

Kto za vás založí spoločnosť

Možno budete prekvapený, ale nájde sa niekto, kto vám ušetrí dva týždne behania po úradoch a státia v radoch a urobí to rád. Medzi týchto dobrých „ľudí“ patrí aj Ready-made-sro.sk, ktorá pre vás založí firmu na kľúč už od 244 eur. Vy tieto približne dva týždne môžete využiť oveľa efektívnejšie – rokovaniami s potencionálnymi klientmi, hľadaním obchodných partnerov alebo zariaďovaním svojej firmy.

Nechcete čakať dva týždne?

Ak sa vám zdajú dva týždne príliš dlhá doba a bojíte sa, že vás niekto predbehne s rovnakým nápadom, existuje aj rýchlejší spôsob, vďaka ktorému môžete začať podnikať. Je ním kúpa už existujúcej spoločnosti, ktorá vám umožní podnikať už do 24 hodín. Skutočne je to tak, miesto dvoch týždňov musíte vydržať jeden deň. A potom si môžete vyhrnúť rukávy a pustiť sa do podnikania.

Aké spoločnosti si môžete kúpiť

Najobľúbenejšími sú ready made spoločnosti, ktoré nemajú žiadnu obchodnú históriu. Ako je to možné? Pretože s nimi nikto nepodnikal, sú to firmy založené kvôli tomu, aby si ich mohli kúpiť podnikatelia, ktorí potrebujú začať čím skôr. Ďalšou možnosťou je kúpa už existujúcich spoločností s obchodnou históriou, tieto sú však účtovne vyčistené, a teda nemajú žiadne pohľadávky či záväzky. Posledným a zároveň tým najdrahším variantom sú aktívne spoločnosti, ktoré generujú tržby a v niektorých prípadoch aj zisk. Samozrejme, že ak takúto spoločnosť chcete kúpiť, musíte si priplatiť. No ready made spoločnosť si na Reade-made-sro.sk môžete kúpiť už od 499 eur.

foto: ilustračné

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM