Tomáš Batiz Hokej

Reakcia Martina Krišku na odchod z Liptovského Mikuláša

Dlhoročný kapitán nebude ďalej pokračovať v Liptovskom Mikuláši. Prečítajte si reakciu Martina Krišku po ukončení spolupráce s hokejovým klubom na Liptove.

Ilustračný obrázok k článku Reakcia Martina Krišku na odchod z Liptovského Mikuláša
Zdroj: Tomáš Batiz

Posledný tím Tipsport Ligy MHk 32 Liptovský Mikuláš prostredníctvom svojej stránky oznámil, že v klube už ďalej nepokračuje Martin Kriška. Ako sme vás informovali, niekdajší kapitán Liptákov bude pokračovať v sezóne vo farbách Banskej Bystrice. S úradujúcim majstrom chce zabojovať o triumf v play-off.

„Z Liptova sa mi odchádza ťažko. Avšak, musíme si priznať, že v tomto roku nám už asi účasť v play off ujde a ja by som si chcel ešte aspon raz zahral vyraďovačku a reálne zaútočil aj na pohár,“ uviedol Martin Kriška.

Kriška v aktuálnej sezóne patril medzi lídrov tímu. V 38 zápasoch nazbieral 23 bodov za 15 asistencii a osem gólov. „Bystrica má kvalitné mužstvo aj v tejto sezóne a je predpoklad, že pôjdu v play off ďaleko,“ zhodnotil rodák z Liptova.

Martin Kriška verí, že svojim rozhodnutím si nenahnevá priaznivcov mikulášskeho hokeja. Vo veku 35 rokov chce ešte zabojovať o majstrovskú trofej. „Verím, že mikulášski fanúšikovia pochopia moje rozhodnutie. Nerodilo sa vo mne ľahko. Odchádzať sa mi bude zo šatne a od chlapcov veľmi ťažko. Zanechávam tu kus seba. Chcem opäť okúsiť tú atmosféru play off a reálne zabojovať o medailu. Verím, že mi fanúšikovia odpustia. Lúčim sa slovíčkom nie zbohom, ale dovidenia. Ešte sa s našimi fanúšikmi uvidíme,“ dodal na záver Kriška.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM