Tomáš Batiz Správy

Pozrite si rozpis verejného klziska na Podbrezinách: Program hodina po hodine

Tak ako každý rok, tak aj tento je verejnosti k dispozícii ľadová plocha na Podbrezinách. V akých časom bude však dostupná?

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si rozpis verejného klziska na Podbrezinách: Program hodina po hodine
2
Galéria
Zdroj: TASR

Mobilná ľadová plocha na Podbrezinách je prístupná verejnosti. Treba mať však na pamäti, že v niektorých hodinách prebieha úprava ľadu, alebo je prenajatá na hokejové zápasy. V priloženej fotogalérii nájdete presný rozpis hodinu po hodine počas decembra a januára.

„Aby bolo klzisko v čo najlepšej kondícii, Verejnoprospešné služby pred sezónou realizovali rôzne technické opatrenia (opravy potrubia, diagnostika možných porúch…), vymenili chladiaci kompresor a nakúpili chladiacu kvapalinu,“ informuje Ján Sokolský z kancelárie vedenia mesta.

Rozmery plochy, ktoré sa nachádzana Podbrezinách v areáli tamojšieho fitnes centra, sú 48 × 24 m. Prevádzku plochy zabezpečujú zamestnanci VPS v dennom režime – odpratávajú sneh a upravujú nerovnosti ľadu. Zakorčuľovať si môžu prísť aj ľudia, ktorí korčule nevlastnia, dajú sa totiž požičať. Objednávku plochy a bližšie informácie vám poskytnú na telefónnom čísle: 044/553 41 58.

Korčuľovanie vyjde za euro, prenájom celej ľadovej plochy 25 eur na hodinu, požičanie korčúľ 50 centov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM