Tomáš Batiz Správy

Leto v Liptovskom Mikuláši: Celý program na jednom mieste

V Liptovskom Mikuláši aj tento rok počas prázdnin odštartuje bohatý a pestrý program. Pozrite si, čo sa v našom meste chystá počas júla 2018.

Ilustračný obrázok k článku Leto v Liptovskom Mikuláši: Celý program na jednom mieste
1
Galéria
Foto: Tomáš Batiz

Program Mikulášskeho leta s podtitulom Mikuláš vás baví predstavuje pestrú paletu stovky podujatí. Mesto Liptovský Mikuláš nimi chce počas prázdninových mesiacov zabaviť široké spektrum domácich obyvateľov, ale aj návštevníkov. „Novinkou bude cestovateľský festival v polovici júla. Scénkami pripomenieme postavu sv. Mikuláša, nebude chýbať letné kino v záhrade, priestor pre začínajúcich umelcov či divadelné výjavy zo života zbojníckeho kapitána Juraja Jánošíka,“ zhrnul primátor Liptovského Mikuláša Ján Blcháč.

Prázdninové stredy sú vyhradené pre produkciu filmov v záhrade so začiatkom premietania o 21:30 h. Po minuloročnom úspechu organizátori do programu Mikulášskeho leta zaradili módnu prehliadku Zdenky Kubányiovej a barmanskú šou.

Na cestovateľskom festivale Infofest vám prostredníctvom rozprávania a projekcie priblížia známe, ale aj exotické krajiny z celého sveta. Podujatie Palúčanský deň predstavuje zábavu, šport, remeslá a dobré jedlo na jednom mieste. Mikulášske leto bude patriť aj džezovému festivalu, vystúpeniu hudobných skupín a podvečerom s gramofónom. Na Námestí osloboditeľov sa už tradične pristaví Bažant kinematograf. „Verím, že atraktívne nastavený program prispeje k pulzujúcemu životu v centre nášho mestečka,“ dodal primátor.

FOTO: Mikulášske leto 2018
1
Galéria
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM