Rôzne

Na námestí vyrástlo klzisko pod holým nebom: Čo ponúkne a kedy si môžete zakorčuľovať?

Vianočné trhy mesta Žilina si po dlhých rokov prichystali pre priaznivcov korčuľovania darček. Na Mariánskom námestí vyrástla vo štvrtok umelá ľadová plocha pod holým nebom, ktorá je bezplatne určená pre každého.

Ilustračný obrázok k článku Na námestí vyrástlo klzisko pod holým nebom: Čo ponúkne a kedy si môžete zakorčuľovať?
Zdroj: Dnes24.sk

Klzisko tvorí umelá ľadová plocha s osvetlením, umiestnená pod holým nebom. Klzisko bude otvorené každý deň od 10.00 do 22.00 hod. do 2. januára a je zadarmo pre všetkých návštevníkov. K dispozícii je aj požičovňa korčúľ. Pôvodne sa brány klziska mali otvoriť už vo štvrtok, avšak pravdepodobne pre náročnosť projektu tomu bude až dnes. Otvorenie klziska potvrdil pre Žilina24 jeden z organizátorov.

V programe budú aj párty pre mladých

Na klzisku nebude chýbať ani sprievodný program. Tento rok si organizačný tím spoločností Er-ka kreo a LoudVoice nachystal mnohé zaujímavé lákadlá.

„Pri tvorbe programovej štruktúry sme vzali do úvahy všetky vekové skupiny. V prvom ročníku sme pre najmenších a ich rodičov pripravili divadelné vystúpenia. Fanúšikovia ľadového hokeja ocenia ctenú prítomnosť hokejistov klubu MšHK Žilina a ich vypeckovanej exhibície. Nebude chýbať ani autogramiáda. Pre mladých ľudí, ktorí žijú zábavou a hudbou budú na KLZISKU každý piatok ICE PARTY s DJ-live performance," informuje stránka klziska Žilina. Podrobný harmonogram programu si môžete prezrieť na stránkach organizátorov

foto: Klzisko Žilina

Na námestí vyrástlo klzisko pod holým nebom
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM