Barbara Dallosová Krimi

Mladík (19) na audine si vyrobil problém: Policajti o prípade z Dlhého Poľa

Dopraváci striehli na našich cestách a ich zistenia nepotešia. Jeden z vodičov, ktorý si zavaril, bol len 19-ročný mladík na Audi A4.

Ilustračný obrázok k článku Mladík (19) na audine si vyrobil problém: Policajti o prípade z Dlhého Poľa
Zdroj: Dnes24.sk

V uplynulom týždni zaevidovlal krajská polícia na našich cestách celkom až 41 podgurážených vodičov. Z nich ôsmi nafúkali nad jedno promile a trom sa podarilo spôsobiť aj nehodu. Informuje o tom krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Jedným z vodičov, ktorý sa dostal do problémov, bol mladík (19), ktorý šiel v sobotu (29.2.) večer cez obec Dlhé Pole. Podľa policajtov spôsobil nehodu. ,,U vodiča Audi A4 vodiča bola vykonaná dychová skúška s výsledkom 0,78 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,63 promile," konkretizuje Balogová.

Alkohol úradoval aj v susednom okrese. V ten istý deň hliadka v Turzovke (okr. Čadca) zastavila vodiča (27) Audi A6. Vodič podľa policajtov nafúkal 2,85 promile.

,,Vodiči čelia obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Polícia upozorňuje, že vodičovi pod vplyvom alkoholu môže zaistiť jeho vozidlo a navrhnúť jeho prepadnutie," dodávajú k prípadom policajti.

Nenechajte si viac ujsť novinky zo Žiliny a okolia a sledujte nás aj na FB.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte facebook Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM