Hokej

Vlkov čaká šnúra domácich zápasov: Budem rád, ak ľudia prídu v hojnom počte, hovorí brankár Tomek

Väčšinu októbra odohrajú žilinskí hokejisti na domácom ľade. Šnúra domácich zápasov odštartuje pred víkendovým duelom s Košicami. Gólman Vlkov Tomek ľudí vyzýva, aby prišli v čo najväčšom počte.

Ilustračný obrázok k článku Vlkov čaká šnúra domácich zápasov: Budem rád, ak ľudia prídu v hojnom počte, hovorí brankár Tomek
Zdroj: TASR

Z desiatich duelov odohrali Vlci až osem vonku, posledné dva zápasy v Nitre a Banskej Bystrici. Na Vlkov teraz čaká séria domácich zápasov. Najbližšie sa už v piatok 9. októbra stretnú s Košicami.

„Sme len na začiatku, teraz nás čaká séria domácich zápasov. Bude nesmierne dôležité, aby sme na našom ľade súperom body nedarovali,“ povedal pre klubový web Tomáš Tomek, brankár MsHK Žilina. Momentálne najzamestnanejší gólman Tipsport ligy. V doterajšom priebehu na neho mierilo až 318 striel. Z toho vyslali hráči Zvolena, Banskej BystriceNitry 119 striel a Tomek inkasoval len dvakrát.

„Spoluhráči mi hovorili, že sa mám tešiť na domáce derby s Martinom, to budú všetci vo vare. Budem rád, ak ľudia prídu v hojnom počte na všetky naše stretnutia. Verím, že naše posledné výkony boli dostatočnou pozvánkou, aby sme spoločne šli za cieľom zdolať aj Košice. To nech ich poriadne naladí na futbalovú reprezentáciu,“ doplnil 27-ročný odchovanec skalického hokeja. Piatkové stretnutie s Košicami je naplánované na 16.30 hod., kvôli slovenskej futbalovej reprezentácii, ktorá odohrá na štadióne MŠK Žilina kvalifikačný duel s Bieloruskom.

Tomáš Tomek je známy z pôsobenia v extraligovom celku Piešťan, v minulej sezóne pôsobil v dvoch zahraničných kluboch – Orli Znojmo a SC Riessersee.

Zdroj: mshkzilina.sk, tasr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM