Futbal

V MŠK Žilina skončila trojica legionárov: Káder žlto-zelených čakajú aj ďalšie zmeny

Corgoňligový futbalový klub MŠK Žilina ukončil po nevydarenej jesennej časti najvyššej súťaže po vzájomnej dohode predčasne spoluprácu s trojicou legionárov. Sú nimi Serge Akakpo, Ricardo Nunes a Ali Ceesay. Káder žlto-zelených čakajú aj ďalšie zmeny...

Ilustračný obrázok k článku V MŠK Žilina skončila trojica legionárov: Káder žlto-zelených čakajú aj ďalšie zmeny
Zdroj: TASR

Informácie poskytol športový manažér MŠK Karol Belaník prostredníctvom oficiálnej klubovej stránky. „My sme rešpektovali, a aj rešpektujeme ich futbalovú kvalitu, v minulých sezónach pomohli klubu k trofejám, najmä Akakpo a Nunes, ale cítili sme z ich správania sa a vyjadrovania sa, že tu nie sú spokojní a šťastní. Nemali a necítili správnu motiváciu hrať za klub, aj vzhľadom k celkovej zmene filozofie klubu a práve preto sme sa rozhodli k 31. decembru k ukončeniu spolupráce s nimi,“ uviedol Belaník.

Ďalšie zmeny v kádri žlto-zelených

Okrem toho čakajú káder žlto-zelených aj ďalšie zmeny. Konkrétne sa zatiaľ týkajú stredopoliara Babatounde Bella a nádejného útočníka Mareka Zuziaka. „Bello nastupuje 2. januára 2014 do zimnej prípravy v Dukle Praha. Oni vedia, že Bello dlhšie nehral, preto v Dukle absolvuje prípravu, či je spôsobilý hrať v jarnej časti v jej drese. Po jej absolvovaní uvidíme, čo ďalej, aká forma spolupráce z toho vznikne. Čo sa týka Zuziaka, na základe našej dobrej spolupráce s Liptovským Mikulášom pôjde na hosťovanie do tohto druholigového klubu,“ vysvetlil Belaník.

Žilinčania figurujú po jeseni až na 10. mieste tabuľky, zimnú prípravu odštartujú 7. januára 2014.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM