Rôzne

Užite si zábavný Deň s Mufuzou: Jedinečný festival láka na skvelý PROGRAM

Herci, športovci, hudobníci a ďalšie známe osobnosti spoja sily. Lákajú na jedinečný festival, ktorý prinesie šport, zábavu aj poriadnu dávku kultúry.

Futbalové ihrisko v Dubovom neďaleko Turčianskych teplíc bude v sobotou 10. júna patriť zábavnému podujatiu, na ktorom si na svoje prídu všetky vekové kategórie. Blíži sa pojazdný festival Deň s Mufuzou.

Ide o jedinečnú šou, ktorá nemá na Slovensku a v okolí obdobu.

MUFUZA je skratka Mužstva futbalových zázrakov, ktoré tvoria známi herci, speváci, športovci a moderátori. Diváci tak v Dubovom uvidia približne tri desiatky známych tvárí, ktoré si pre nich pripravili 13-hodinový program plný športu, hudby a zábavy.

Šport aj skvelý program

Všetko otvorí o 10.30 majstrovský zápas mužov Dubové – Lipovec. O 13.00 hodine sa návštevníci môžu tešiť na program pre deti, v ktorom si užijú Šaša BIMBA, Kúzelníka IVANA a Divadielko pre deti „Ty si iná jako ja“.

Podujatie, ktoré bude moderovať prezident a zakladateľ MUFUZY Stano Gális, bude o 15.00 hodine pokračovať futbalovou šou Dubové – MUFUZA. Chýbať nebude ani trocha folklóru v podaní Vlasty Mudríkovej (16.30) a na svoje si prídu aj milovníci country hudby vďaka koncertu Allan Mikušek Band (17.00).

O muzikálové a svetové melódie (17.45) sa postarajú sólisti SND Adriana Kohútková, Ján Babjak, Ján Galla, Romana Dang Van (Nová Scéna) a Jakub Rúžička.

Zabaví sa každý

O salvy smiechu nebude od 18.30 hodiny núdza počas programu Ftipák (Petra Kepeňová, Pavol Topoľský, Rasťo Sokol, Rasťo Piško, Igor Krempaský, Ivo Hlaváček a Ivo Gogál).

Od 19.15 sa môžeme tešiť na koncerty, o ktoré sa postarajú Páni bratia Peter Niňaj a Róbert Puškár, muzikálová diva Mirka Gális Partlová, rockoví klasici Marián Greksa, Henry Tóth, Laco Kováč a raper Suvereno. Všetko ukončí Oldies párty MUFUZA s DJ-om Robom Majlingom.

Vstupné na podujatie je vo výške 3 eur. Deti do 120 centimetrov majú vstup zadarmo.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

MUFUZA
25
Galéria
Zdroj: MUFUZA
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM