Adela Fruckova Kultúra

Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Žiline

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Žiline zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Žiline
Zdroj: Dnes24.sk

Carmen alaGYPSY DEVILS 14.03. o 19:30, Dom odborov

Spravte si kultúrny pondelok. Tanečná dráma vášnivej, osudovej lásky krásnej a neskrotnej Cigánky – najznámejší príbeh lásky, ktorému nechýba romantická zápletka ani vášnivé emócie. Príbeh žiarlivosti, ktorý nevyhnutne smeruje k tragickej smrti. Nadčasový príbeh ožije v strhujúcom tanci so zmesou španielskeho i cigánskeho temperamentu.

True To This Volcom Stone Premietanie filmu 14.03. o 20:00, Klub Kolečko

Dnes vás určite poteší premietanie zdarma.Kolečko vám chce predstaviť film a zároveň posolstvo Volcom. Značku, ktorá definuje a dáva smer generáciám už od roku 1991. Kombinuje surfing, skateboarding a snowboarding a zároveň nadšenie a spontánnu kreativitu, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou týchto úžasných športov. A práve to sú slová vystihujúce energiu vyžarujúcu z umenia jazdy na doske v akejkoľvek forme.

Mezi námi (r. Ondřej Vavrečka) – autorská projekcia 15. 3. 2016, 17.00 a 20.00 na Stanici Záriečie

Utorková Stanica nám prenesie autorskú projekciu. Experimentálne ladená love story odohrávajúca sa v dobe, kedy sa krajina vyrovnávala so smrťou Václava Havla, mieša fiktívny príbeh s dokumentárne zachytenou každodennou realitou, prítomnosť a minulosť s budúcnosťou, aj osobné s verejným.

Kvízové štvrtky s „Chytrým Kvízom“ 17.03, 20:00 v Klube Kolečko

Vo štvrtok sa môžete ísť zabaviť sa s priateľmi aj netradičnou formou. Odpovedajte ako tím. Hrajte o ceny. Zábavný program pre večerné posedenie s priateľmi, počas ktorého odpovedáte ako tím na otázky, ktoré v priebehu večera predčítava moderátor. Najlepšie tímy vyhrajú zaujímavé ceny.

Karpatské Chrbáty v Žiline 19.03. o 21:00, Klub Kolečko

Milovníci slovenského alternatívneho rocku pozor! Do Žiliny prichádzajú KARPATSKÉ CHRBÁTY – rocková alternatívna hudobná skupina pochádzajúca z Vrbového. Typická je svojim na prvý pohľad humorným a recestickým vystupovaním.

Spitfire Company (Cz): Rozprávač nedeľa 13. 3. 2016, 19.00 na Stanici Záriečie

Kto ste ešte nezažili fyzické divadlo alebo „work in progress“, vrelo odporúčame. Príbeh o samote, inšpirovaný Rahimiho novelou Kameň trpezlivosti a životnou skúsenosťou tanečnice Cécile da Costa. Výrazné, fyzické, zvukovo a vizuálne pôsobivé sólo.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM