Aktualizované Hokej Šport

Tréner Paukovček skončil na striedačke Žiliny: Ako to bude s jeho nástupcom?

Pavel Paukovček skončil na poste trénera žilinských vlkov. Vedenie MsHk sa rozhodlo ukončiť spoluprácu na základe nepriaznivých výsledkov.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Paukovček skončil na striedačke Žiliny: Ako to bude s jeho nástupcom?
Zdroj: TASR

Pavel Paukovček už nie je tréner hokejistov MsHK DOXXbet Žilina. Vedenie tipsportligového klubu sa s 54-ročným koučom po sérii nepriaznivých výsledkov dohodlo na ukončení spolupráce.

„Trénerovi ďakujeme za jeho prácu v našom klube a želáme veľa úspechov v ďalšej kariére. Meno jeho nástupcu na lavičke vlkov bude známe v krátkom čase,“ uviedlo vedenie klubu na svojej facebookovej stránke.

Paukovček je prvým predčasne končiacim trénerom v prebiehajúcej sezóne najvyššej slovenskej súťaže. Pod Dubeň prišiel pred aktuálnym ročníkom. Posledným na žilinskej striedačke bol pre neho utorkový duel 24. kola Tipsport Ligy na ľade DVTK Jegesmedvék Miškovec, v ktorom „vlci“ prehrali 2:4.

Paukovček trénoval v minulej sezóne MHk 32 Liptovský Mikuláš, klub s ním ukončil spoluprácu predčasne vo februári. Predtým pôsobil v Martine a Poprade.

Žiline patrí v tabuľke TL posledná 12. priečka, v 26 zápasoch získala 23 bodov pri skóre 67:95. Na dvojicu maďarských nováčikov – desiaty MAC Budapešť a jedenásty Miškovec – stráca osem bodov. Aktuálne ťahá šnúru šiestich prehier.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM