Soňa Vanovčanová Krimi

Tragická nehoda na Košickej: Muži zákona zverejnili dôležitú výzvu!

Od polície prišla veľmi smutná správa. Upozorňuje, že nehodu neprežil muž (†78).

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na Košickej: Muži zákona zverejnili dôležitú výzvu!
Zdroj: TASR

Polícia v Žiline vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej malo dôjsť 12. januára 2018 medzi 10.00 až 10.30 hodinou na Košickej ulici v Žiline (prípadne na Ulici Na Horevaží) v blízkosti hypermarketu Tesco v smere k spoločnosti Žilinská teplárenská. Informácie poskytla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR Jana Balogová.

„Na priechode pre chodcov malo dôjsť k stretu chodca (†78) s doposiaľ nezisteným motorovým vozidlom, ktoré mal viesť nezistený vodič v smere od Martina na Čadcu (prípadne na ulici Na Horevaží v smere od Čadce do Martina). Chodec utrpel zranenia, ktorým niekoľko dní po prevoze do nemocnice podľahol,“ uviedla Balogová.

Ako ďalej dodala, podľa predbežných vyjadrení lekára mal chodec zomrieť na následky zranení spôsobených pri dopravnej nehode. Tieto predpoklady môžu potvrdiť až závery nariadenej súdnej pitvy.

„V tejto súvislosti sa polícia v Žiline obracia na širokú verejnosť so žiadosťou o akékoľvek informácie vedúce k objasneniu priebehu dopravnej nehody, k zisteniu motorového vozidla a vodiča, ktorý mal účasť na dopravnej nehode a nesplnil si povinnosti účastníka dopravnej nehody, keď z miesta nehody bez poskytnutia pomoci zrazenému chodcovi odišiel na neznáme miesto“ uzavrela Balogová.

Prípadní svedkovia uvedenej dopravnej nehody sa môžu ohlásiť na telefónnej linke 158 alebo na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Žiline na telefónnom čísle 096 140 kl. 3515, 3510 alebo 3500.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM