Igor Petrík Hokej

Tipsport liga vstupuje do druhej polovice: Ako hodnotí doterajšie pôsobenie vlkov tréner Jančuška?

V piatok si hokejisti spod Dubňa zmerajú sily s vedúcou Nitrou, ktorá ich privíta na domácom ľade. Zároveň sa Tipsort liga cez víkend prehupne do svojej druhej polovice a hlavný tréner vlkov preto zhodnotil doterajšie pôsobenie svojich zverencov.

Ilustračný obrázok k článku Tipsport liga vstupuje do druhej polovice: Ako hodnotí doterajšie pôsobenie vlkov tréner Jančuška?
Zdroj: TASR

Piatkový (4.12.) zápas v Nitre bude pre vlkov posledným v prvej polovici Tipsport ligy. Jej druhá polovica sa začína od 28. kola, ktoré je na programe v nedeľu. Pár slov o doterajšom pôsobení tímu spod Dubňa preto povedal Milan Jančuška, hlavný tréner MsHK DOXXbet Žilina. „Čaká nás ešte Nitra, ale z počtu získaných bodov je prvá a tretia šestina v poriadku. V tej druhej sme mali pokles výkonnosti. Avšak nezvládli sme dôležité zápasy so súpermi, ktorí sú vedľa nás. Nezískali sme ani bod v troch dueloch proti Popradu a Skalici. Pri takej nabitej tabuľke z týchto 18 bodov mať len 9, sme pokojne v strede tabuľky,“ povedal pre klubový web Jančuška.

Ako dodal, za dva či tri mesiace sa nedá spraviť obrovský skok. „V zlomových momentoch zápasu nám veľa bodov pretieklo pomedzi prsty. Určite by sme boli potom vyššie, chceme pracovať na defenzíve, aby nám to fungovalo aj v tých ťažkých zápasových situáciách. Každý zápas bude dôležitý a čaká nás zlomové obdobie medzi sviatkami. Veríme, že budeme na pozíciách, na ktorých chceme byť,“ doplnil Jančuška.

Mohlo by vás zaujímať:

Hosťujúca posila v kádri vlkov: Kanadský útočník chce so Žilinou len víťazné stretnutia

Žilinskí vlci prezradili svoj vytúžený cieľ: Budeme tvrdo makať, aby sme toto dosiahli!

Pozrite si kompletnú tabuľku Tipsport Ligy

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM