Michal Demjanovič Rôzne

Súťaž o najkrajšiu obec? Tieto 3 dediny z okresu Žilina sa držia najvyššie!

Hlasovanie o najkrajšiu obec sa chýli ku koncu. V hre sú aj tie naše, dediny zo Žilinského okresu. Vieme, ktorým z nich sa zatiaľ darí najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšiu obec? Tieto 3 dediny z okresu Žilina sa držia najvyššie!
Foto: Matej Janík / Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion aj tento rok vyhlásil súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska. Odštartovala prvého apríla a končí v posledný októbrový deň. Prehupla sa tak do svojho záveru. Čas na hlasovanie sa kráti a my sme nahliadli na aktuálny stav.

Na prvom mieste sa priebežne nachádza obec Divín, za ňou na druhom mieste Smižany a prvú trojicu uzatvára dedina s názvom Ilija.

Najlepší z nášho okresu

Ďalej sme zaostrili na obce z nášho okresu. Najvyššie z nich v priebežnom rebríčku sa drží obec Terchová, ktorej aktuálne patrí 42. miesto v konkurencii takmer 2 800 ďalších dedín. Zaujímavosťou je, že táto obec sa minulý rok umiestnila na krásnom 3. mieste. Hneď za ňou 43. priečka patrí obci Čičmany a na 47. mieste sa nachádza Teplička nad Váhom.

Ako sa zapojiť do hlasovania?

Súťaž stále prebieha a hlasovať môžete aj vy. A to prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za tú istú obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí tá, ktorá získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Čítajte tiež:

Boj o titul najkrajšieho mesta: Na akej priečke sa momentálne nachádza Žilina?

Mesto Žilina boduje: V poslednom období získalo viaceré ocenenia

Foto: ilustračné/ Autor: Matej Janík

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM